Стрічка новин - 06-04-2019, 09:04 - admin 709

Список букмекерів для ставок на спорт

Список букмекерів для ставок на спорт

Футбольны поєдинки часто притягують до себе увагу не тільки звичайних вболівальників, а й тих, хто мріє на цьому підзаробити. Мова йде про гравців, які окрім звичайного вболівання за ту чи іншу команду мають на меті ще й особистий матеріальний інтерес. Причому він інколи може бути вище навіть суто спортивного, адже це врешті-решт залежить безпосередньо від суми ставки.

Однак, щоб не хвилюватися у разі щасливого випадку за свій виграш, ці гравці, як правило, досить ретельно підбирають букмекерів для своєї гри. Але відомо, що це не така вже й проста справа – вибрати надійного оператора ставок, так як в інтернеті поряд з відповідальними існують також і не зовсім чесні на руку букмекери. Тому, щоб не потрапити в “лапи” аферистів, бажано користуватися при виборі надійними сервісами. Про один такий ресурс ми і розповімо далі у цій статті.

Так, портал SportStatist.com пропонує на своїх інтернет-сторінках досить гарний вибір букмекерських контор, які до того ж змагаються одна з одною в різноманітних рейтингах. Наприклад, в головному рейтингу сайту (ТОП-100) можна ознайомитися одразу з сотнею кращих операторів ставок, які розташовані відносно один одного в залежності від комбінації факторів. Це безпосередньо як оцінки спеціалістів букмекерського бізнесу, так і місця букмекерських веб-сайтів в глобальному інтернет- трафіку.

Подібний підхід до оцінювання операторів ставок в цілому можна назвати навіть революційним, так як він дає змогу отримати в результаті досить справедливий рейтинг, який залежить від досить точних даних. До того ж, Рейтинг букмекерських контор ТОП-100 є динамічним, так як він змінює свої значення кожен місяць в залежності від останніх статистичних данних. Ще однією його важливою властивістю є те, що кожен розміщений в ньому букмекер супроводжується детальним професійним описом з позначенням головних переваг і недоліків.

Окрім букмекерських рейтингів, сайт “Спортстатист” пропонує користувачам ще багато корисної додаткової інформації на спортивну тематику. Це, наприклад, онлайн результати матчів по різним видам спорту (футбол, теніс, баскетбол, хокей, волейбол, гандбол, бейсбол, американський футбол, регбі, крікет) або інтерактивні турнірні таблиці більшості футбольних чемпіонатів. А на головній сторінці сайту вболівальники мають змогу ознайомитися з останніми спортивними новинами.

Погода