Блоги - 16-11-2009, 04:11 - АлиМон 246

Спорт, відпочинок і краса

Спорт, відпочинок і краса

Для початку, хотілося б трохи розповісти про базу ФК \”Ворскла\”. Знаходиться у чудовому місці, в селищі Марки, що знаходиться в 8 кілометрах від Полтави. Навколо бази – сосновий ліс, а в кількох метрах чудове місце для відпочинку – річка Ворскла. 

\"\"

На жаль не завжди в таких умовах працювали наші футболісти. Раніше на цьому місці знаходилася база одного з великих підприємст Полтави. Люди мали змогу літом відпочити, позбирати грибів, покупатися у річці та оздоровитися. Для цього було побудовано 16 дерев\’яних будиночків та трьоповерховий жилий комплекс. Тут знаходилася й місцева котельня, й дитячий майданчик. 

 

Проте в кінці 90-х базу було віддано \”Газпрому\”, а потім відійшов і футбольному клубу. В 1998 році було заплановано будівництво першого тренувального поля. Вибравши підходячу територію, почали очищати її від дерев. І вже у 1999му футболісти мали змогу тренуватися на полі розмірами 90Х65 метрів. У скорому часі поле розширили до 105Х65, випилявши ще декілька тополів. Тепер поле було з трьох сторін оточене лісом, а з четвертого боку болотом.

 

Йшов час, змінювалося  керівництво, але в плані індустрії майже нічого не змінювалося, лише на початку 21го сторіччя було збудоване, облаштоване й здано в експлуатацію друге поле, а в кінці 2008 року облаштовано й здано до експлуатації третє поле. 

\"\"

В сезоні 2008/09 років на ціх полях проводилися матчі дублерів \”Ворскли\”, потрібно сказати , що воно було доволі щасливим, бо молодь майже не втрачала очок в домашніх іграх. проте через нові норми УПЛ (а саме через відсутність табло та глядацьких місць) змагання перенесли у селище Крутий Берег, що знаходиться в 6ти кілометрах від Полтави.

 

Стосовно комплексу, в якому нині мешкають футболісти, то у 2008 році було здано 2-й поверх, відтепер футболіст мешкають на перших двох поверхах, мають змогу відпочити у басейні, сауні, пограти у більярд, провести час у тренувальній залі, подивтитися матч суперників.

 

До Євро-2012 планується здати в експлуатацію й третій поверх, з ремонтом й облаштуванням яких обіцяє допомогти місто Харків.

 

До речі для Миколи Павлова цим літом облаштували один з домиків, привезли голуб\’ятню, зробили баньку, спец заїзд для автомобілів і інші життєві радощі.

 

Але про це у іншому матеріалі…

Ну й трохи фото: Поля
\"\'Спорт,\"

Тренажерна зала

 

\"\'Спорт,\"

Сауна

 

\"\'Спорт,\"

Улюблене місце відпочинку Віктора Носова

\"\'Спорт,\"
Погода