Новини - 24-12-2009, 12:12 - sasa 154

\”Спортарена\” – краща радіопрограма року!

\”Спортарена\” – краща радіопрограма року!

23 грудня під час засідання Комісії Національного олімпійського комітету «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» були підведені підсумки ІХ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська».

Серед числа переможців у номінації найкраща циклічна спортивна радіопрограма: «Спортарена» (радіо «Ваша хвиля», Полтавської ОДТРК «Лтава»). Це найвище досягнення за шість років існування програми над якою працюють лише дві людини – автор і ведучий Володимир Сулименко та звукорежисер Павло Сипітий. На відміну від тих же колег номінантів, де над програмами трудяться цілі колективи. Володимир розповів, що програма вже третій рік поспіль бере участь у цьому конкурсі, але цього року вона справді заслужила на перемогу. В ній окрім традиційного тижневого огляду та інтерв’ю з гостем студії з’явилися рубрики «Олімпійські новини» та «Євро 2012».

Загалом конкурс проводився у дванадцяти номінаціях і на розгляд експертів надійшли роботи з 23 регіонів нашої країни. На офіційному сайті НОКУ відзначено, що цього року найвищою якістю робіт відзначилися спортивні радіопрограми та Інтернет-ресурси. До речі найкраще електронним виданням визначений сайт «Turnir.com.ua». Тут регіональними кореспондентами від Полтавщини працюють журналіст Євген Бриж та фотокор Олег Журавльов.

До привітань долучається і наш сайт!

Погода