- 30-06-2014, 11:06 - sasa 183

Справжній кубковий бій

Справжній кубковий бій

ФК «СГМ» (Рокита) – «Стандарт» (Нові Санжари) 3:2 (2:1)

Склалося враження, що ФК «СГМ» поставився до цієї гри не дуже серйозно та явно недооцінив  суперника. Можливо цьому посприяла впевнена перемога над суперником на виїзді в матчі чемпіонату області (2:0). Проте вийшли господарі на гру, маючи в запасі аж… одного гравця, і коли гра пішла не за їх сценарієм, щось змінити уже було дуже важко, освіжити гру ніким…

Щойно розпочалася гра всі місцеві вболівальники неначе пережили дежавю, суботня гра іншої рокитянської команди ФК «Рокита» розпочиналася за саме таким самим сценарієм. Вже перша атака господарів закінчилася взяттям воріт. Напрочуд невпевнено в цьому епізоді зіграв голкіпер гостей. Через хвилину рахунок був уже 2:0. Третя атака рокитян також мала завершуватися голом, проте нападаючий, вийшовши віч на віч з голкіпером, перекинув м’яча не тільки через стража воріт, а й через ворота. Наступні 30 хвилин гри пройшли під впевнену диктовку господарів. Моменти біля воріт гостей виникали один за одним. Проте йшов час, а рахунок не змінювався. Ближче до кінця першого тайму новосанжарці почали вирівнювати гру, і наприкінці тайму перший же удар гостей по воротах завершився голом.

З початком другого  тайму вже гості володіли деякою перевагою, і в серцях місцевих вболівальників почала з’являтися тривога. Але тільки рокитяни дещо додавали в грі, як оборона гостей тріщала по швах. І тому третій гол господарів не викликав ні в кого здивування.

Всі вболівальники сподівалися що за третім прийдуть і четвертий та п’ятий м’ячі,… але склалося по-іншому. Гості досить швидко забили вдруге. Позиційно помилилися оборонці рокитян, не виручив голкіпер… Удар метрів з дев’ятнадцяти виявився влучним. Слід зазначити, що це був тільки четвертий удар по воротах рокитян. Взагалі за всю гру гості нанесли всього чотири удари по воротах ФК «СГМ», два з яких були влучними, а ще два дуже небезпечними: один з них влучив у поперечину, а інший з великими труднощами був відбитий голкіпером господарів. Феноменальна результативність!

Так з рахунком 3:2 матч і завершився. Новосанжарська молодь дала справжній бій більш досвідченим та майстровитим рокитянам.

Матч-відповідь обіцяє бути дуже цікавим.

Слід відзначити також невелику групу підтримки гостей. Всю гру кілька дорослих чоловіків несамовито підтримували свою команду, за що заслуговують тільки найкращих епітетів.

\”Голос Рокити\”

Погода