Новини - 16-06-2009, 07:06 - sasa 269

Стадіон \”Ворскла\” допущений інспекторами УЄФА

Стадіон \”Ворскла\” допущений інспекторами УЄФА

Сьогодні четверо інспекторів УЄФА підписали висновок, що стадіон «Ворскла» імені Бутовського готовий до участі в матчах Ліги Європи.

Зустріч європейських футбольних експертів та керівництва клубу і стадіону тривала майже весь день. З боку УЄФА у ній взяли участь директори з місць проведень УЄФА (відповідальні за стадіони) Алекс Хант та Бруно Вольфісберг, інспектор стадіонів від УЄФА Рене Іберле, менеджер TEAM TV (представник агенції, відповідальної за телетрансляцію та маркетинг) Джон Пірс. З боку клубу були присутні почесний президент Олег Бабаєв, виконавчий директор Дмитро Яворський, технічний директор, начальник служби безпеки, представники прес-служби.

Гості оглянули стадіон, підтрибунні приміщення і трибуни, навколишню територію. Окрім того, інспектори УЄФА повідомили про вимоги, котрі висуває організація, котра проводить матчі Ліги Європи, до стадіонів. Зокрема, щодо організації телетрансляцій, розташування журналістів і офіційних осіб. Стадіон «Ворскла» отримав схвальну оцінку від інспекторів УЄФА і в цілому готовий приймати матчі міжнародного рівня під егідою УЄФА. Виключення – місця для журналістів, котрих замало. Клуб планує розташувати представників мас-медіа у центральних ложах, для чого доведеться обладнати деякі ряди відкидними столиками.

turnir.com.ua

Погода