Інтерв'ю гравців, тренерів - 26-02-2015, 02:02 - sasa 175

Станіслав Богуш: Шахтар – гарна перевірка того, як ми готові

Станіслав Богуш: Шахтар – гарна перевірка того, як ми готові

Воротар полтавської Ворскли Станіслав Богуш розповів про підготовку команди до матчу з Шахтарем у Львові.

– Станіславе, як оціните проведену підготовку до весняної частини сезону?
– Плани виконали, не було ексцесів. Що було заплановано – все виконано, пройдено. В цілому, чемпіонат, звичайно, покаже, на що ми заслуговуємо. Ми прагнемо перемагати в усіх іграх. Пам\’ятаємо ті завдання, які перед нами поставило керівництво, тому, зборами ми можемо бути задоволені.

– Ворскла починає весняну частину чемпіонату матчем проти Шахтаря. Наскільки це вплине на виконання ваших завдань?
– Як би там не було, але грати рано чи пізно все одно б довелося. Звичайно, думка може у когось якась скластися, що для розкачки нам не завадило б зіграти один-два матчі, так би мовити, з командами зі своєї пісочниці. А з іншого боку – це гарна перевірка того, як ми готові і функціонально і технічно. Знову ж таки, це з нас не знімає жодної відповідальності. Нам потрібно заробляти очки з Шахтарем і за цим ми і їдемо до Львова.

– Чи відбувся вже розбір майбутнього суперника? Команда дивилася перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Шахтаря проти Баварії?
– Розбору ще не було, але він відбудеться буквально днями. А з Баварією гру, звичайно, дивилися. Якщо можна так висловитися, то Шахтар сподобався на тлі Баварії. У них зараз чемпіонат у розпалі, а в цьому плані українським командам завжди було складніше грати на міжнародній арені. Шахтар дійсно виглядав місцями дуже навіть непогано, я вважаю, що зіграли гідно. Хоч і не обіграли, але зіграли гідно.

– Матч проти Шахтаря відбудеться у Львові. Чого очікуєте від трибун стадіону Арена Львів?
– Чесно сказати, я ще жодного разу не грав на цьому стадіоні, тому мені було б цікаво зіграти в цьому матчі. Що стосується підтримки трибун, то, як мені здається, трохи по-різному вболівають за Шахтар в єврокубках і в чемпіонаті. Мені здається, коли проходять матчі чемпіонату, набагато менше людей приходить на стадіон. Але хотілося б, щоб прийшло якомога більше людей, адже вони вже теж скучили за великим футболом. Це допоможе трохи відійти від всієї нашої непростої обстановки. При заповнених трибунах завжди приємніше грати.

Нагадаємо, що матч Шахтар – Ворскла відбудеться 28 лютого на Арені Львів. Початок о 17:00. Пряма трансляція на каналі Футбол 2.

 

UA-football

Погода