Кубок Полтавщини - 22-06-2014, 11:06 - sasa 129

Стартував Кубок Полтавщини

Стартував Кубок Полтавщини

У неділю, 22 червня, шістьма матчами стартував цьогорічний розіграш Кубка Полтавщини з футболу. Всі матчі пройшли напружено та цікаво. Однією з сенсацій кубкових змагань була зустріч у селещі Заріг на Оржиччині, де місцевий «Світанок» розгромив залізничників.

«Світанок» (Заріг) – «Локомотив» (Гребінка) 9:1

Один з явних аутсайдерів першолігової групи «А» вдома не залишив жодних кубкових шансів «Локомотиву» з Гребінки, який завітав в гості не основним складом. Перевага господарів була відчутною, серед яких п’ять м’ячів забив Вадим Степаненко. Ще двічі у переможців відзначився Сергій Золотаренко і по одному м’ячу забили Олександр Супруненко і Євген Тяжлов, пише https://alaev.info/blog/post/4358.

ФК «Хорол» – «Зеніт» (Калайдинці) 1:3

Лідер першолігової групи «А»  «Зеніт» з Калайдинець на попередньому етапі на виїзді здолав ФК «Хорол» з рахунком 3:1. У переможців два м’ячі забив Валентин Шевченко і один Роман Кірпіченко.

Результати решти кубкових протистоянь:

«Фортуна» (Кейбалівка) – «НДІ сої» (Глобине) 1:1, «Маяк» (Котельва) – «Чайка» (Дейкалівка) 1:0, «Харчовик» (Червонозаводське) – «Динамо» (Решетилівка) 1:1, «Колос» (Кобеляки) – ФК «Миргород» 3:1.

Два матчі між командами «Дукат» (Селещина) – «Псел» (Гадяч) і ФК СГМ «Рокита» – «Стандарт» (Нові Санжари) будуть зіграні пізніше.

Матчі-відповіді відбудуться за тиждень – 29 червня.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода