Новини - 01-04-2010, 10:04 - sasa 201

Стартує турнір “Наталка Полтавка”

Стартує турнір “Наталка Полтавка”

У приміщенні Полтавського обласного відділення НОК України відбулося планове засідання виконкому. На порядку денному розглядалися п’ять питань.

На початку засідання директор обласного відділення НОКУ Інесса Гетьман підбила підсумки роботи за 1-й квартал 2010 року. Далі головуючий засіданням Віктор Пожечевський запропонував обговорити питання, щодо надання приміщення, для облаштування музею історії фізичної культури і спорту. Було вирішено направити звернення до міського голови, щодо надання приміщення на стадіоні «Ворскла» ім. Бутовського. Директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Людмила Калаптуровська розповіла про хід підготовки до відзначення 65-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні. Основну увагу вона привернула до традиційного легкоатлетичного пробігу Полтава-Шумейкове-Полтава. Цього року планується залучити якомога більше спортсменів, серед них і представників владних структур.

У рамках святкування десятої річниці свого заснування Полтавське обласне відділення НОК України продовжує сприяти проведенню спортивно-масових заходів та популяризації олімпійського руху. Зокрема з 1 по 4 квітня  у Полтаві відбудеться традиційний відкритий турнір «Наталка Полтавка» з волейболу серед дівчат, а в середині місяця обласний відбірковий етап всеукраїнських змагань «Тато, мама, я – спортивна сім`я».

Володимир CУЛИМЕНКО

Погода