Анонси - 17-03-2010, 12:03 - sasa 202

Суддя з яким у Павлова були проблеми

Суддя з яким у Павлова були проблеми

Стала відомою бригада арбітрів, яка обслуговуватиме матч 21-го туру між «Ворсклою» та «Таврією».

Арбітром у полі призначено киянина Сергія Даньковського. Київський рефері не так давно почав обслуговувати матчі команд Прем’єр-ліги. Зокрема, матчі за участі «Ворскли» він судив двічі, і всі минулого року. Цікаво, що двічі наша команда грала на виїзді і двічі поступалася суперникам із однаковим рахунком 0:1.

3 травня полтавці поступилися в Запоріжжі «Металургу», а 5 грудня у Львові «Карпатам». Саме остання гра закінчилась скандалом, де Даньковський вилучив з тренерської лави наставника ворсклян Миколу Павлова. А сам коуч біло-зелених на післяматчевій прес-конференції іронічно пожартував з арбітражу матча: \”На жаль, сьогодні немає нашого президента, він у нас борець. Якщо б був, думаю що сьогодні з суддею після першого тайму щось би зробили. Але оскільки мене вилучили, і, думаю, суддя зрозумів, що він був не правий, і другий тайм відсудив без всяких проблем. Якби так відсудив і перший тайм, то не було б нервування, жовтих карток, хворобливого ажіотажу. Думаю, в тому місці, де сталося порушення, все бачити міг лише суддя. Він сам призначав і дав зрозуміти, що у нас будуть проблеми\”.

Отже, в активі Даньковського 8 жовтих карток у матчах з «Ворсклою» (4 – нам і 4 – суперникам). Один призначений пенальті в ворота полтавців, який не був реалізований. Ось така, наразі, статистика відносин «Ворскли» і цього рефері.

Допомагатимуть Даньковському арбітри на лінії Віктор Кравченко та Анатолій Філевич – обидва зі Львова. Резервний арбітр, він же головний рефері поєдинку молодіжних складів – Дмитро Жуков (Донецьк). Делегат ФФУ – Володимир Поліщук (Рівне). Інспектор – Вадим Шевченко (Київ).

Нагадаємо, що матч «Ворскла» – «Таврія» відбудеться у п’ятницю, 19 березня, у Полтаві на стадіоні «Ворскла». Початок матчу о 16 годині. Пряма трансляція на Першому національному.

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода