Новини - 08-10-2015, 11:10 - sasa 192

Суддя з Кременчука Микола Каракулов щодня працює на чемпіонаті світу з боксу в Катарі

Суддя з Кременчука Микола Каракулов щодня працює на чемпіонаті світу з боксу в Катарі

На чемпіонаті світу з боксу у місті Доха (Катар) присутній не лише наш земляк – полтавець Олександр Хижняк (до 81 кг), а й суддя міжнародної категорії Микола Каракулов із Кременчука.

Микола Каракулов – 3-зірковий арбітр АІБА (це – найвищий ранг судді міжнародної категорії). Він протягом останніх років виконує обов\’язки головного судді чемпіонатів України, обслуговує турніри найвищого міжнародного рівня.

\"Суддя
На чемпіонаті світу з боксу в Катарі кременчужанин Микола Каракулов – єдиний арбітр (суддя і рефері) від України. Вже у перший день чемпіонату світу у місті Доха, 6 жовтня, наш земляк був суддею (за рингом) у 4-х поєдинках, в яких боксували: Халіл Літім (Алжир) – Шива Тапа (Індія) – до 56 кг; Харві Хорн (Велика Британія) – Девендро Лайшрам (Індія) – до 49 кг; Кагісо Багвасі (Ботсвана) – Туласі Турумалінгам (Катар) – до 64 кг; Мігель Родрігес (Мексика) – Афісіт Кананкоккру (Таїланд) – до 75 кг. Також 6 жовтня Микола Каракулов був рефері (у ринзі) під час поєдинку Крішан Вікас (Індія) – Золтан Харша (Угорщина) – до 75 кг.

Учора, 7 жовтня, Микола Каракулов також був суддею цілого ряду поєдинків світового чемпіонату, а також був рефері (у ринзі) поєдинку у ваговій категорії до 60 кг, в якому зустрічалися Дісуке Нарімацу (Японія) – Махмуд Адбелаал (Єгипет).

Чемпіонат світу у Катарі триватиме по 15 жовтня включно, тож роботи для нашого земляка – судді міжнародної категорії Миколи Каракулова вистачить ще вдосталь – й на самому ринзі, й за його межами.

Олексій БАМБУЛА

Погода