Стрічка новин - 10-08-2015, 10:08 - sasa 146

Суперкубок УЄФА: де дивитися?

Суперкубок УЄФА: де дивитися?

У вівторок, 11 серпня, \”Барселона\” і \”Севілья\” поборються за престижний європейський трофей – Суперкубок УЄФА. Пряма трансляція поєдинку – о 21:30 на каналах \”Україна\” і \”Футбол 1\”.

У попередньому сезоні в головних клубних турнірах континенту тріумфували іспанські гранди: у Лізі Європи перемогу святкувала нестримна \”Севілья\”, а Кубок чемпіонів виграла неймовірна \”Барселона\”. Тепер команди з\’ясують в очній битві, хто ж сильніше, і розіграють перший європейський трофей нового сезону – Суперкубок УЄФА. Для українців поєдинок цікавий ще з однієї причини: шанс дебютувати за \”Севілью\” в офіційному поєдинку і досягти з нею першого серйозного успіху має гравець збірної України Євген Коноплянка, який приєднався до андалусійского клубу цього літа. Пряма трансляція матчу \”Барселона\” – \”Севілья\” – на каналах \”Україна\” і \”Футбол 1\”, коментатор зустрічі – Кирило Круторогов.

Обрамляти поєдинок за Суперкубок УЄФА на каналі \”Футбол 1\” буде програма \”Футбол LIVE\”, в якій ведучий Андрій Малиновський в компанії експертів Юрія Бакалова та Олександра Сопка розкажуть, в якому стані команди підходять до гри, і поділяться очікуваннями від матчу, а після його завершення розберуть найважливіші моменти протистояння.

 

Погода