МФК Кремінь - 29-08-2013, 07:08 - sasa 199

Свистун залишається в Кремені

Свистун залишається в Кремені

Директор МФК Кремінь Андрій Недяк озвучив свою позицію щодо останніх подій у кременчуцькій команді.

Нагадаємо, що після останнього матчу команди, яку вони програли вдома Тернополю 0:2, головний тренер наддніпрянців Сергій Свистун забажав залишити клуб, мотивуючи це тим, що гравці не розуміють або не хочуть розуміти його вимоги. Через два дні директор клубу Андрій Недяк озвучив свою позицію щодо цих подій.

– Ви самі розумієте, що звільнити тренера можна завжди легко і швидко, але мені, як керівникові клубу, потрібно було розібратися в ситуації, що склалася, а потім вже приймати рішення. Після гри з Тернополем я зібрав гравців і тренерський штаб і повідомив, що в четвер їм буде оголошено рішення керівництва клубу щодо подальшої роботи як гравців, так і тренерів. Вчора я окремо збирав тренерський штаб і можу сказати одне, що ми їх запрошували не для того, щоб звільнити після 8-ми турів, а для того, щоб конструктивно працювати. Сергій Свистун та Сергій Ященко тренери з PRO – дипломами УЄФА, які мають досвід роботи в Українській Прем\’єр-лізі, а в кар\’єрі футболістів грали на найвищому рівні чемпіонату СРСР. Тому я прийняв рішення, що цей тренерський штаб залишається працювати. Сьогодні перед ними поставлено конкретне проміжне завдання – за підсумками першого кола бути в першій шістці. Ми відстаємо від 6-го місця всього на 5 очок і від 4-го на 6, а грати у першому колі ще 10 матчів. Трагедії ніякої немає і я впевнений, що Кремінь займе своє заслужене місце.

Після вдалого старту, хлопці відчули себе великими футболістами. Вони отримали преміальні, перше місце в таблиці – все це закрутило їм голову і вони вирішили, що зможуть у майбутньому на своїй зірковості обігравати суперників на одній нозі. Офіційно це називається непрофесійне ставлення до своєї роботи. На додачу мало місце порушення спортивного режиму, про що я хочу, щоб знали і уболівальники, перед тим як звинувачувати лише одну людину. За це, звичайно, дісталося і тренерському штабу, і надалі за дисципліною вони стежитимуть ретельніше, – цитує слова Недяка прес-служба МФК Кремінь.

Потім на запитання відповів і Сергій Свистун:

– Ми відмовилися від послуг Олега Шевченка та Володимира Олефіра і з часом будемо омолоджувати нашу команду. Ми зараз переглянемо двох молодих гравців 1991 р.н. нападника і захисника, можливо, вони стануть новачками команди. Це що стосується в плані поповнення, а от у плані відрахування, все можливо. Гравців серйозно попередили, що панькатися ні з ким не будуть. Хто не буде відповідати висунутим нами вимогам, будемо відраховувати.

Погода