- 21-09-2015, 10:09 - sasa 195

Світлана Карпук завоювала 3 медалі першості України з настільного тенісу на повітрі

Світлана Карпук завоювала 3 медалі першості України з настільного тенісу на повітрі

В Одеській області відбулася відкрита першість України з настільного тенісу на повітрі, в якій змагалися представники багатьох країн.

У цих змаганнях нев\’янучий ветеран українського пінг-понгу – Світлана Карпук із Кременчука завоювала повний комплект медалей. Вона у командному міксті (змішаному розряді) у команді \”Затока\” – разом із Микитою Пишних (Красноармійськ) – завоювала золоту медаль. У фіналі \”Затока\” перемогла \”Білі блискавки\”, у складі яких грали Дмитро Аскотський (Ізраїль) і Лариса Пархоменко (Краматорськ).

У жіночій особистій першості Світлана Карпук стала срібною призеркою, програвши фінальний матч Оксані Павловій (Київ). А у Суперкубку України з настільного тенісу на повітрі наша землячка стала бронзовою призеркою. Тут перемогла Тетяна Згурська (Одеса), а \”срібло\” виборола Оксана Павлова (Київ).

Як відомо, кременчужанка Світлана Карпук уже не перший рік виступає у цих змаганнях, які також мають іншу назву – міжнародний турнір \”Стара фортеця\”. І тут наша землячка традиційно виборює нагороди у різних розрядах.

Дмитро В\’ЮНИЦЬКИЙ

Погода