- 05-10-2015, 12:10 - sasa 188

Тільки полтавці представлятимуть Україну на Кубку світу з боулінгу у Лас-Вегасі

Тільки полтавці представлятимуть Україну на Кубку світу з боулінгу у Лас-Вегасі

Після завершення у Полтаві національного відбіркового турніру до Кубка світу з боулінгу Qubica AMF, у Києві відбулося засідання Всеукраїнської федерації спортивного (десяти кегельного) боулінгу, на якому офіційно затверджено представників України на участь у Кубку світу.

Ними стали наші земляки, переможці відбіркового турніру в Полтаві – полтавець Владислав Яловега (серед чоловіків) та Альона Міщенко, яка народилася у Кременчуці, навчалася у Полтаві, а тепер мешкає у Києві (серед жінок). Вони обидва мають досвід участі у міжнародних змаганнях. Альона Міщенко вже виступала на жіночих чемпіонатах світу та Європи, а Владислав Яловега брав участь у європейських та світових дефчемпіонатах (для спортсменів із вадами слуху) і Всесвітніх Дефлімпійських іграх.

Жіночі та чоловічі міжнародні чемпіонати проходять як правило у різні терміни й у різних країнах. А ось тепер – у Кубку світу з боулінгу Qubica AMF у Лас-Вегасі (13-20 листопада) – наші земляки виступатимуть, як кажуть, одночасно й у тому ж самому місці.

Тетяна БЕГМА

Погода