ФК Полтава - 21-10-2012, 11:10 - sasa 182

\”Тот, кто нам мешает, тот нам поможет\”

\”Тот, кто нам мешает, тот нам поможет\”

\”Авангард\” (Краматорськ) – \”Полтава\” – 0:1 (0:0)
Візавер, 55 (автогол)
Аванагард: Гришин, Ковальов (Акопян, 87), Кравченко, Візавер, Бринько, Собко, Скарлош (Сумцов, 13; Шарко, 71), Швець, Малюк, Козьбан, Швидкий (Поднебенний, 38)
Полтава: Романенко, Одинцов, Даценко, Жданов, Цапій, Скепський (Зозуля, 78), Бессалов (Даньків, 89), Козоріз, Зеленевич (Сагайдак, 46), Сірик, Івашко (Кучеренко, 90+3)
Попередження: Швидкий, 28 – Сірик, 27, Даценко, 36, Івашко, 39
Вилучення: Сірик, 86 (друге попередження)

Перемога в Краматорську будь-якої команди в цьому сезоні за визначенням повинна коштувати більше, ніж 3 очки. Зухвалий дебютант за сезон щойно вийшовши з другої ліги до першої, не визнає авторитетів і привезти очки з Краматорська вкрай важко. Ще в минулому сезоні команди боролися за перемогу у 2-й лізі і ці матчі по напруженню були такими, що куди там деяким дербі. Як бачимо, і в першій лізі, пристрасті в цьому матчі кипіли.

Оскільки відеотрансляції матчів з Краматорська не ведуться, уболівальникам, які не можуть споглядати гру безпосередньо на стадіоні, змушені покладатися на об\’єктивність звітів від клубної прес-служби. Правда, не зовсім зрозуміло, чому під іншою назвою і прізвищем іншого автора аналогічний текст з\’являється на відомому футбольному порталі з поміткою \”Автор: прізвище, ім\’я, спеціально для… порталу\”. Але то таке.

\”Полтаві\” ж вдалося, не без частки везіння, але вдалося вивезти з Краматорська повноцінніі три очки. Автоголом у свої ворота в боротьбі з Русланом Івашко (який вперше після травми з\’явився в стартовому складі) відзначився капітан господарів Віталій Візавер. Як говорив товариш Джабраїл в \”Кавказькій полонянці\” (жодних натяків, просто цитата): \”Тот, кто нам мешает, тот на поможет\”, – констатує прес-служба містян.

 

Ця перемога дозволила \”Полтаві\” обійти \”Авангард\” у турнірній таблиці. А вже в наступному турі в Полтаву завітає ще один суперник, матчі з яким з недавнього часу також принципові – ФК \”Суми\”.

Погода