Останні новини - 05-03-2013, 10:03 - sasa 154

Традиція Маркоскі повторилася лише частково

Традиція Маркоскі повторилася лише частково

Як відомо, традиції в спорті і в футболі зокрема, мають властивість повторюватися.

У цьому можна було переконатися на прикладі матчу 19-го туру «Чорноморець» – «Ворскла». Один з його учасників за унікальним збігом обставин підійшов до гри акурат із таким же багажем жовтих карток, як і рік тому в аналогічній зустрічі. Мова йде про сербського легіонера ворсклян Йована Маркоскі, який встиг заробити в осінній частині нинішнього сезону три «гірчичника».

Нагадаємо, що відповідно до регламенту змагань, чергова, четверта за рахунком картка жовтого кольору, автоматично передбачає пропуск наступного матчу.

Цікаво, що роком раніше за відомих лише йому мотивів балканець заробив аж ніяк необов\’язкове попередження (за відкидку м\’яча з-під ніг гравця «Чорноморця», який збирався подавати кутовий) напередодні поєдинку з «Шахтарем», який ще з двома «однодумцями» – Арменд Даллку та Павлом Ребенком змушений був пропустити.

Враховуючи ж, що в майбутньому турі нинішнього чемпіонату, як і рік тому, «Ворсклі» знову чекає зустріч із гірниками в рідних стінах, було дуже цікаво: отримає Маркоскі «гірчичник» чи ні? Мабуть, серб розумів всю пікантність даної ситуації, тому в грі з «Чорноморцем» намагався не виходити за визначені правилами рамки, – пише \”СЭ в Украине\”.

Погода