ФК Полтава - 03-11-2012, 08:11 - sasa 193

Тренер \”Буковини\” розповів, що президент \”Полтави\” погрожував йому розправою

Тренер \”Буковини\” розповів, що президент \”Полтави\” погрожував йому розправою

Матч 18 туру першості України серед команда першої ліги у Полтаві між однойменним клубом та чернівецькою \”Буковиною\”, який проходив у важких умовах: поле більше нагодувало багно і футболістам доводелося не стільки грати, стільки боротися з таким газоном, приніс перемогу гостям – 3:2. А на післяматчевій прес-конференції розгорівся скандал. Тренер гостей Вадим Заєць, розповів журналістам, що президент \”Полтави\” погрожував йому розправою, повідомляє \”Коло\”.

 

— Хлопці заслужили перемогу. Зіграли правильно, створили багато моментів. Я не розумію, за що ми отримали пенальті у власні ворота. Були ігрові моменти, потім сперечалися було там порушення чи ні. Те, що там вирішили мені взагалі не зрозуміло. Гра була наша. Але перемога є перемога.

Але не це саме головне. Найголовніше те, що (я висловлю лише свою власну думку) є футбольний клуб «Полтава», який ставить за мету вихід десь по вище, в Прем\’єр — лігу…У вас є людина, президент клубу, який взагалі не має права знаходитися на полі. Є футбол, є повсякденне життя. Те, що людина собі дозволяє…Я закликаю Федерацію футболу та ПФЛ не карати людину, тому що він взагалі не має права займатися футболом. Чому? Я головний тренер футбольного клубу «Буковина». Ми ведемо себе толерантно. Є прописані умови, за якими ми граємо. Вчора стався інцидент. По-перше, ФК «Полтава» не надала нам поля  для тренування (вперше в моєму житті). Побачимо яке рішення тепер прийме ПФЛ. По-друге ваш президент… Як його прізвище? Соболєв. Він вчора мені особисто погрожував. Сказав, що прийдуть якісь хлопці, поламають мені ноги та винесуть з Полтави. За що? За те, що я назвав себе та свій клуб порядними. Я з ним не лаявся. На сьогоднішній день у мене ворогів немає. Як приїдемо додому, буде подана заява в міліцію. Нехай вони розбираються. Як людина, яка займає посаду президента клубу, може мені погрожувати? Я людина, громадянин України.  Я вимагаю від влади захисту для себе! Я один раз вже постраждав (досі лікуюся). Я закликаю футбольну громадськість допомогти футболу відсторонити цю людину. Він не має права займатися футболом! Він просто не адекватний. У нього немає кордону футболу та простого життя. Якщо він десь там так живе, то нехай… А тут таких людей немає!

— Так в чому полягає ваш конфлікт?
— Людина погрожувала мені насильством. Особисто мені. Сказав, що «я тебе так»… Напевно тоді було мало людей, тому він нічого не зробив. Сказав, що подзвонить, приїдуть хлопці і мене винесуть з цього міста, тому що він цар та бог. Ось це конфлікт. Це нормально? Я вважаю, що ні.

Погода