Новини - 21-06-2020, 12:06 - admin 772

Три дебютанти й третій дубль

Статистичні цікавинки 27-го туру для «Ворскли».
Три дебютанти й третій дубль

Підведемо деякі статистичні підсумки матчу 27-го туру «Ворскла»-«Дніпро-1».

1) Луїзао зіграв перший матч за «Ворсклу» після відновлення чемпіонату. Ігри проти ПФК «Львів» та «Маріуполя» бразилець пропустив через травму.

2) Дмитро Різник зіграв четвертий матч без пропущених м’ячів у поточному чемпіонаті. Тепер його показник «матчів на нуль» складає 28,5% (4 матчі з 14). Ще два «сухих» матчі Різник записав у свій актив в іграх на Кубок України.

3) Володимир Баєнко отримав п’яту жовту картку в чемпіонаті. Але оскільки одна з них раніше вже трансформувалася по ходу матчу в вилучення, то формально дане попередження є четвертим і гру проти «Олімпіка» Володимир пропустить.

4) У матчі проти «Дніпра-1» за «Ворсклу» дебютували відразу три футболісти: Валерій Дубко, Євген Павлюк та Євген Опанасенко. Захисник Євген Павлюк дебютував за полтавську команду в віці 17 років 10 місяців і 1 день. Молодшими на момент дебюту в вищій лізі були лише Олексій Чичиков та Даніель Нджоку.

5) Дубль Руслана Степанюка став третім для гравців «Ворскли» в сезоні-2019/20. До цього два голи в одному матчі забивали Едін Шехіч (3-й тур) та Ігор Пердута (5-й тур).

6) Безпрограшна серія «Ворскли» в чемпіонаті тепер налічує п’ять матчів (дві перемоги й три нічиї).

Фото: upl.ua

Погода