Новини - 13-12-2010, 04:12 - sasa 229

Тур великих результатів

Тур великих результатів

Короткий звіт про матчі 6-го туру відкритої першості міста з хокею

Через участь ХК “Кременчук” цієї суботи та неділі у Кубку Чорного моря організатори турніру вирішили піти кременчужанам на зустріч і поміняли 5 і 6 тури місцями. Тому у неділю пройдуть матчі 5-го туру. А номінально 6-й ігровий день подарував такі результати:

Старт (Стасі) – ХК Полтава-1 – 4:12
(Віктор Смутко-2, Маліченко, Бабак – Дружинін-2, Махмудов-2, Татаринов-2, П.Ротань-ст.–4, Марусич, Киричек)

Несподівано легку перемогу здобули хокеїсти Полтави. Стасівці підійшли до цієї гри відверто не у бойовій готовності. Шість гравців взяли участь у зустрічі з високою температурою і як наслідок не змогли дати бій одному з фаворитів змагань. Але не можна применшувати заслуги полтавчан, які відіграли матч на відмінно. Бомбардирські якості на себе взяв Петро Ротань-старший, який відзначився закинутою шайбою у кожному періоді.

ХК Кременчук – ХК Полтава-2 – 12:5
(Яцуха, Олійник-2, Смирнов, Мазур-2, Десятніков, Кумейський, Лозовський-2, Рижков-2 – Войко, Ганичко-2, Головко-2)

Щось схоже відбулося і у другому матчі дня. Беззаперечний лідер попереднього раунду ХК “Кременчук” не мав проблем з хокеїстами із “Полтави-2”. Можливо перевага була б більш відчутною якби не жахлива якість льоду того вечора. Шайба застрягала у воді, а через плюсову температуру на дворі, над майданчиком майже весь час стояв туман.

Космос (Полтава) – ХК Котельва – 13:0
(Лоза, Демеля, Гришко-3, Є.Нижниченко-2, К.Нижниченко, Петлиця, Мороховик, Пушкарь-2, Майборода)

Завершив тур погромів матч полтавських космонавтів і муніципалів з Котельви. Як і очікувалося боротьби не вийшло – “Космос” явно сильніший за “Котельву”.

Погода