Останні новини - 09-01-2013, 10:01 - sasa 253

Турецькі плани \”Ворскли\”

Турецькі плани \”Ворскли\”

Сьогодні полтавська «Ворскла» вирушає на перший навчально-тренувальний збір, який пройде в турецькому Сіде, в добре знайомому команді готелі «Blue Waters».

 

Там полтавська дружина буде закладати фундамент функціональної готовності, і проводити тестування, яке розбавлять три контрольних матчі – повідомляє газета «Команда». За попередньою інформацією, на турецькому узбережжі Середземного моря «Ворскла» зустрінеться з казахським «Тобол» (12 січня), російським «Уралом» (15-го) і \”Астаною\” (18-го).

 

Відомо, що перший збір пропустить захисник Сергій Вовкодав, який відправився до Києва за медичною консультацією. За індивідуальною програмою напередодні вильоту займалися Олексій Курилов і Сергій Ченбай, вже безпосередньо в Туреччині до колективу приєднаються легіонери – Арменд Даллку, Йован Маркоскі і Ахмед Янузі. Не виключено, що компанію цим гравцям складе 27-річний сербський півзахисник бєлградського клубу «Борча» Олександр Петрович, який починав кар\’єру в «Црвена Звезда», виступав за юнацькі та молодіжну збірні своєї країни. Кілька років тому атакуючий хавбек вже приїжджав до Полтави, але тоді до підписання контракту справа так і не дійшла.

Погода