- 18-05-2011, 06:05 - sasa 162

На більшості стадіонах області футбольні ворота не відповідають нормам

На більшості стадіонах області футбольні ворота не відповідають нормам

13 травня відбулося засідання КДК Федерації футбола Полтавщини

На порядок денному розглянули питання про недотримання регламентних норм командами-господарями з підготовки стадіону та організації матчів Чемпіонату та першості області з футболу.

У результаті КДК постановила:

Вказати керівництву команди ФК «Лубни» та директору стадіону «Центральний» м.Лубни на усунення недоліків по забезпеченню безпеки гравців під час матчів (закриття дренажного рову в районі бокових ліній футбольного поля) терміном до 20 червня 2011 року. Предоставити державні акти прийомки спортивних споруд стадіонів «Центральний» та «Торпедо» на 2011 рік. В разі невиконання вимог по усуненню недоліків до встановленого терміну, матчі обласних змагань на стадіоні «Центральний» проводитися не будуть. 

Зобов’язати команду «Колос» Дмитрівка сплатити членський внесок у розмірі 20 у.о. (Додаток №2 п.24 Дисциплінарний Кодекс ФФПО, Стаття 9 п1.3 Регламент обласних змагань з футболу серед любительських команд на 2008-2012 рр.) та вказати керівництву команди «Колос» Дмитрівка на усунення недоліків: забезпечення роздягальні для команд-гостей, душових, радіофікації та інформаційного табло під час матчів. В разі невиконання вимог по усуненню недоліків до 25 травня 2011 року, КДК ФФПО змушене буде застосувати більш сурові санкції, включно до заборони використання футбольного поля. 

Вказати керівництву команди «Чайка» Дейкалівка та «Темп» Градизьк на приведення футбольних воріт стадіону с.Дейкалівка до відповідних розмірів згідно Правил гри терміном до 20 травня 2011 року. В разі невиконання вимог по усуненню недоліків до встановленого терміну, до команди будуть примінятися дисциплінарні санкції.

Вказати керівництву команд «Колос» Кобеляки, «Псьол» Гадяч, «Колос» Зіньків, ФК «Карлівка», «Локомотив» Гребінка, ФК «Пирятин», «Маяк» Котельва на приведення у відповідність футбольних воріт (демонтаж металічних дуг). В разі невиконання вимог по усуненню недоліків до 20 травня 2011 року до команд будуть примінятися дисциплінарні санкції.  

Звернути увагу керівників команд на обов’язкове виконання та забезпечення вимог Регламенту по підготовці та організації матчів обласного рівня (роздягальні для команд-гостей, душових, радіофікації та інформаційного табло під час матчів).  В разі невиконання вимог до 20 травня 2011 р.,  КДК ФФПО змушене буде застосувати більш сурові санкції.

Вказати керівникам команд І ліги на обов’язковий відеозапис домашніх матчів. В разі незабезпечення відеозапису до команд будуть застосовані дисциплінарні санкції і скарги по некваліфікованому арбітражу без відеозапису матчу розглядатися не будуть.

Погода