- 02-09-2012, 11:09 - sasa 140

У День знань – \”Полтава\” сильніша за \”Динамо\”

У День знань – \”Полтава\” сильніша за \”Динамо\”

Динамо-2 — ФК Полтава – 1:3
Коркішко 84 – Івашко 21, 25, Сірик 86-пен.
Динамо-2: Рудько, Кушніров, Козлов, Рижук, Лухтанов, Ель Каддурі, Хобленко (Фаворов, 46), Дієго Суарес, Гемега (Єрмаченко, 77), Теміле (Мединський, 77), Коркішко.
ФК Полтава: Романенко, Одинцов, Даценко, Кучеренко, Цапій, Сагайдак, Бессалов, Бідненко (Козоріз, 77), Кіцута (Степанишин, 65), Скепський (Сірик, 77), Івашко (Зеленевич, 72).
1 вересня. Чапаївка. НТБ “Динамо”. 300 глядачів.
 
У своїй історії \”Полтаві\” часто доводилося зустрічатися з другими і третіми командами Прем\’єр-ліги, але от з динамівської молоддю шляхи ще не перетиналися. І полтавці, і кияни невдало стартували, але в останніх матчах почали стабільно набирати очки. З перших хвилин на полі у \”Полтави\” вийшли новачки: Кіцута та Скепський. У господарів з досвідчених футболістів грав Ель Кадуррі.
 
Не знаючи можливостей один одного, команди обережно почали поєдинок, намацуючи слабкі місця. До небезпечних моментів не доходило і буквально перший же момент гості реалізували. Скепський протягнув м\’яч до штрафної і в боротьбі із захисником зумів проштовхнути його (м\’яча) до штрафного майданчика. Тим самим вивів Івашка сам на сам. Форвард свій шанс не упустив, пробивши в кут повз воротаря. Власне і другий гол не змусив себе довго чекати. Тепер Івашко асистував інший новачок. Сагайдак заробив штрафний, Кіцута здорово закрутив м\’яч і Івашко головою переправив м\’яч у сітку.
 
Ведучи в рахунку, полтавські футболісти відійшли назад і кілька разів організовували контратаки. У динамівців ж щось створити гостре біля воріт Романенка не виходило.
 
У другому таймі господарі великими силами пішли вперед, “Полтава” відповідала атакою на атаку. Так що глядачам не доводилося нудьгувати. У Івашка було ще два моменти, щоб забити, причому в одному з них м\’яч дивом не влетів у сітку. Справжнє везіння, що м\’яч після удару нападника чиркнув руку, виставлену воротарем інстинктивно.

А в кінцівці матчу команди обмінялися забитими м\’ячами. Спочатку у господарів промайнув промінець надії, коли за силову боротьбу у штрафному суддя визначив порушення з боку Кучеренка. Удар Коркішка з \”точки\” Романенко відбив, але першим на добивання встиг киянин. Наші не стали грати на утримання, а організували свою атаку і тепер вже динамівці змушені були порушити правила проти Зеленевіча, а Сірик з одинадцятиметрової позначки пробив точно в кут. Тим самим знявши всі питання щодо підсумкового результату, повідомляє прес-служба містян.

Погода