- 11-03-2011, 12:03 - sasa 155

У \”Динамо\” гарний настрій перед \”Ворсклою\”

У \”Динамо\” гарний настрій перед \”Ворсклою\”

Київське \”Динамо\” доволі впевнено перемогло в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи \”Манчестер Сіті\” – 2:0 і тепер у гарному настрої готуватиметься до матчу відповіді в Манчестері і до недільної зустрічі з \”Ворсклою\”

 

Динамо – Манчестер Сіті – 2:0

Шевченко 25, Гусєв 77

Динамо: Шовковський, Данило Сілва, Вукоєвич, Попов, Шевченко (Нінкович 88), Ярмоленко, Мілевський, Гусєв, Єременко, Хачеріді, Юссуф.

Манчестер Сіті: Харт, Річардс, Компані, Забалета, Джеко, Коларов (Райт-Філліпс 82), Баррі, Лескотт, Давід Сілва, Я. Туре, Балотеллі (Тевес 57).

 

Перший гол господарі поля забили в середині першого тайму. Ярмоленко біля чужого штрафного майданчика ліворуч несподівано технічно обіграв Сілву і прострілив на Шевченка, який випередив Коларова і вивів \”Динамо\” вперед – 1:0! А за 13 хвилин до закінчення основного часу успіх киян закріпив Гусєв, який завершив комбінацію за участю Шевченка і Мілевського.

 

Перемога киян вийшла несподіваною і приємною. Удвічі приємно, що вдалося не пропустити вдома – настрій перед виїздом до Манчестера у динамівців буде чудовий! А у ворсклян є чудовий шанс у неділю цей настрій зіпсувати і відправити команду Сьоміна на \”туманний Альбіон\” трохи злішою.

 

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода