Волейбол - 14-12-2013, 07:12 - sasa 171

У Фаворита дві перемоги

У Фаворита дві перемоги

14 грудня завершилося перше коло суперлігового чемпіонату України з волейболу серед чоловіків. Останній сьомий тур лубенська команда СК «Фаворит» проводила у далекому Дніпропетровську проти місцевого «Дніпра» і здобула максимум очок з аутсайдером.

Зазначу, що лише у двох партіях з шести зіграних господарі майданчика за підтримки дніпропетровських уболівальників чинили опір лубенській команді. В інших чотирьох була беззаперечна перевага гостей, які втілили її у дві яскраві перемоги, які так потрібні «Фавориту» по завершення першого кола змагань. Отже, рахунки двох поєдинків: «Дніпро» – «Фаворит» 0:3 (26:28, 22:25, 17:25) і 0:3 (15:25, 13:25, 24:26). Ось що сказав мені головний тренер лубенців Руслан Рубан:

– Я не сумнівався у перемозі моїх підопічних над явним аутсайдером суперлігових перегонів. Після двох звитяг у Дніпропетровську команда у турнірній таблиці закріпилася на другому місці, відстаючи всього на одне очко від «Хімпрому», але ми на п’ять залікових пунктів попереду від «Кримсоди» і «ВНАУ», що, звичайно, радує. Друге коло розпочнеться аж 10 січня нового року, в якому у двох поєдинках ми зустрінемося з командою «Барком» у Львові. Нині будемо готуватися до фінальних поєдинків розіграшу Кубка України, які пройдуть найближчої суботи у Харкові. Півфінальні зустрічі складатимуть такі пари: «Фаворит» – «Хімпром» і «Локомотив» – «ВНАУ». Будемо ще з більшою силою працювати на тренуваннях щоб успішно зіграти у кубковому фіналі».

Результати інших матчі 7 туру: «ХімпромСумДУ» (Суми) – «Локо-Експрес» (Харків) 3:0 і 3:0, «Барком»  (Львів) – «Кримсода» (Красноперекопськ) 0:3 і 1:3, «ВНАУ» (Вінниця) – «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів) 3:2 і 1:3.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода