Волейбол - 28-04-2013, 01:04 - sasa 175

У Фаворита бронзові нагороди!

У Фаворита бронзові нагороди!

Фінішував чемпіонат України з волейболу серед чоловічої Суперліги. Минулої суботи були зіграні матчі-відповіді серії плей-офф, в яких команди ведуть боротьбу до двох перемог. Лубенський СК Фаворит вів боротьбу за «бронзу» чемпіонату.

Як відомо у першому поєдинку проти чернігівського «Буревісника-ШВСМ»  на виїзді лубенці здобули важку перемогу – 3:2. Зустріч у Полтаві теж пройшла ще у більш напруженішій боротьбі. Гості, навіть, двічі були попереду у партіях, а «Фавориту» доводилося зрівнювати рахунки. І, все ж у вирішальний п\’ятий партії лубенська команда дотиснула суперника і перемогла знову з рахунком 3:2 (23:25, 25:18, 24:26, 25:15 і 15:10).

 

Другий рік поспіль СК «Фаворит», де президентом Володимир Дорош, виборює бронзові нагороди. Склад бронзових призерів такий: Артем Калініченко, Юрій Воробей, Віталій Осадца, Станіслав Корнієнко, Ігор Вітюк, Сергій Кисіль, Ярослав Заїка, Юрій Паласюк, Євген Бойко, Богдан Артеменко, Віталій Сухінін, Сергій Пономаренко. 

А ось хто допомагав президенту клубу Володимиру Дорошу і головному тренеру Руслану Рубану «кувати бронзу»: віце-президент клубу Микола Дорош, тренер Павло Перетятько, менеджер Юлія Гостищева, лікар Анатолій Обертинський. А також віддані уболівальники лубенської команди.

А золоті медалі у черговий раз здобув харківський «Локомотив», який в рідних стінах взяв реванш за поразку у Красноперекопську від місцевої «Кримсоди». Спочатку залізничники розгромили візитерів з рахунком 3:0 (25:21, 25:15, 25:19). А потім у так званому «золотому сеті» легко «розібралися» з суперником – 15:10. У кримчан – «срібло» чемпіонату.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода