- 26-06-2015, 06:06 - sasa 207

У Кремені – новий головний тренер

У Кремені – новий головний тренер

25 червня МФК Кремінь вийшов з відпустки.

Як повідомив директор клубу Андрій Недяк, головним тренером Кременя призначений Сергій Ященко, який до цього був старшим тренером і помічником головного тренера Сергія Свистуна.

При цьому, Свистун залишається в тренерському штабі. Ященко та Свистун продовжать працювати за програмою, але будуть звільнені, якщо клуб не виконає поставлену задачу, – повідомляє Кременчуцький Телеграф.

Ященко розповів про поставлених цілях і контрольних матчах перед початком сезону:

– У цьому сезоні завдання залишилося те саме – вихід у першу лігу. Так як минулий сезон вийшов невдалим і завдання не виконали. Зараз команда вийшла з відпустки і проходить підготовчий період. Відбувається ротація футболістів, деякі підуть, деякі приходять на перегляд. По закінченню буде ясно хто залишиться в команді.

Удома у нас не заплановані жодного контрольного матчу. Суперникам не прийнятно поле з синтетичним покриттям, тому граємо на виїзді.

Пошук поля з натуральним покриттям? Вчора їздили на стадіон Шляхмаш, але атестацію він не пройде. У тренувальному процесі необхідно поле з натуральним покриттям, але не все залежить від команди. Від спонсорів теж залежить. В Україні проблеми зі спортом і в самій Полтаві. Сподіваємося що в плані фінансування та матеріально-технічного оснащення буде поліпшення. Ну поки що залишається все як є, – зазначив Ященко.

Погода