Кубок Полтавщини - 02-04-2011, 11:04 - sasa 179

У Кубку Полтавщини-2011 стартує дев’ять команд

У Кубку Полтавщини-2011 стартує дев’ять команд

\"Кубок

 

У Полтавській обласній Федерації футболу відбулось жеребкування учасників цьогорічного футбольного розіграшу Кубка Полтавщини.

У кубкових змаганнях цього року візьмуть участь 9 команд з першої та другої ліг. За жеребом на першому етапі зустрічаються такі пари команд:

ФК «Лубни» – «Псел» (Гадяч)

ФК «Миргород» – ФК «Рокита» (Великобагачанський район)

СК «Полтава» – «Молодь-Школа-інтернат № 1» (Полтава)

«Колос» (Дмитрівка) – ФК «Фламінго» (Комсомольськ)

 

На переможця «полтавського двобою» у наступному етапі чекає протистояння з володарем Кубка-2010 командою «Нове життя» (Андріївка). Перші кубкові поєдинки відбудуться 10 квітня на полях, вказаними першими, а матчі-відповіді відбудуться за тиждень на стадіонах суперників.

До кубкових баталій повідомимо деякі цікаві факти. Відзначимо зміну назви полтавської команди «Молодь-Педуніверситет» (тренер Сергій Ходирєв), яка зустрічається з дебютантом змагань СК «Полтава», де президентом клубу відомий полтавець Стас Майзус, засновник і видавець обласного спортивного видання «Полтавщина-Спорт». Так звана, полтавська «народна команда» створена з місцевих молодих вихованців футболу обласного центру. А метою виступів у обласних змаганнях її є виховання і підготовка молодих футболістів для професійних команд Полтавщини. Головним тренером СК «Полтава» є відомий у минулому футболіст Володимир Сисенко.

 

Ще один дебютант обласних змагань зі звучною птаховою назвою «Фламінго» з Комсомольська зустрічається з кубковим обласним старожилом дмитрівським «Колосом», яким опікується Анатолій Базавлук. Днями ці команди провели товариський поєдинок, який завершився внічию – 2:2. У колосівців голи провели досвідчені Сергій Чефонов і Віталій Онуфрієнко. Щодо комсомольчан, то наставником колективу-новачка є відомий у минулому гравець полтавської «Ворскли» та інших відомих команд Вадим Калуцький. У складі команди є декілька досвідчених виконавців, серед яких є відомими Станіслав Смаков і Руслан Кравець, а інші гравці – молоді вихованці спортивної школи «Гірник-Спорт».

 

Цікавим буде і протистояння між «кубковими старожилами» – Лубнами і гадячем, які на сьогодні укомплектовані досвідченими і молодими гравцями. Хоча учасників розіграшу Кубка області-2011 всього дев’ять. Але, гадаю, інтрига буде цікавою.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода