Першість Полтавщини - 28-04-2013, 10:04 - sasa 255

У Лохвиці стріляли з петард і били у барабани

У Лохвиці стріляли з петард і били у барабани

Амарант (Лохвиця) – ФК Лубни – 2:2 (1:1).
Чемпіонат області з футболу. Перша ліга. Група «А». ІІ тур.  28 квітня. Лохвиця. Стадіон «Колос». 213 глядачів. + 26 С.

Судді: В. Харченко, Г.Шило, О. Панченко (всі – Диканька). Інспектор: В. Олексенко (Мирогород).
«Амарант»: Горбатко, Бган, Смакула, Горошко (Кононеко, 58), Клименко, Касьян, Левада, Коваленко, Котелевець (Ільчик, 69), Заліський, Карпець (Ковшинов, 84). Тренер: В. Яблунівський.
ФК «Лубни»: Болюх, Бувалець (Копаніцин, 17), Бараннік, Романенко (Бойко, 46), Гончаренко, Молдовець, Ювженко (Ебенгу, 46), Загоруйко, Реутов, Личман (Мокросноп, 32), Головко. Тренер: А. Гришанович.
Голи: Коваленко (16), Кононенко (61) – Реутов (8), Ебенгу (70).

Районний центр Лохвиця зустрів нас теплою і футбольною погодою. Цей поєдинок можна охаректизувати чи назвати декількома висловлюваннями: «У Лохвиці стріляли петардами і били у барабани», «Матч невикористаних голевих моментів» і «Вперше за всю історію лохвицького футболу на місцевому стадіоні зіграв африканський футболіст».

Щодо самого поєдинку, то було видно кращу майстерність підопічних Анатолія Гришановича, але протягом майже всього матчу створили більше голевих моментів господарі. Просто їм бракувало точності у завершенні атак. Вже на 4 хвилині «сам на сам» вийшов юний лохвиччанин Дмитро Коваленко, але не зміг забити м’яча. І таких голевих моментів було у поєдинку чимало. У підсумку – справедлива нічия – 2:2. Юнаки: 2:0.

У Глобиному місцевий «Прогрейн» на місцевому стадіоні «Авіамістечка» цілком справедливо поступився сильному ФК «Шишаки» – 1:3. Вже після першого тайму господарі «горіли» 0:2 і ці важливі м’ячі провів колишній гравець Лебн Дмитро Нечипоренко. Ще один гол у свій актив записав Віталій Колесніков. У переможених відзначився голом Руслан Лісняк. Юнаки: 0:2.

«Злива голів у Пирятині» – так можна назвати підсумковий поєдинок між командами «Фортуна» (Кейбалівка) і «Харчовиком» з Червонозаводського Лохвицькго району. І, хоча, перед цим матчем перемогу віддавали пирятинцям, але, як кажуть, «не так сталося як гадалося». Глядачі стали свідками семи забитих м’ячів. Але гості їх провели більше – тричі відзначився Віталій Мартинець і один раз Олександр Лавриненко. У переможених м’ячі забивали Роман Кирпиченко, Андрій Букша і Андрій Медяник. У підсумку перемога “Харчовика” – 4:3. Юнаки: 1:2.

У курортному місті Миргород однойменний клуб розправився з рахунком 2:0 з хорольським «Металістом» завдяки влучним пострілам Дмитра Дубницького і Олександра Коломійця. Юнаки: 2:0.

Наразі  одноосібним лідером змагань є ФК «Шишаки», який має абсолютну кількість очок – 6. Детальна турнірна таблиця і календар змагань дивіться тут >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода