Міні-футбол - 10-03-2014, 10:03 - sasa 252

У Лубнах Кубок Федерації здобув Комсомолець

У Лубнах Кубок Федерації здобув Комсомолець

«Комсомолець» (Лубни) – «Динамо-Торпедо» (Лубни) 4:2 (0:0).
Лубни. Спортмайданчик ЗШ № 1. Міні-футбол. Фінал відкритого «Кубку Федерації». 9 березня. 79 глядачів. + 9С.
Судді: О. Кулик, Ю. Юрченко (обидва – Лубни).
«Комсомолець»: Гладкий, Стригунов, Загоруйко, Гайдук, Куций, Кирпиченко, Букша, Морозюк, Савлук, Романенко. Тренер: Є. Рачковський.
«Динамо-Торпедо»: В. Козаченко, Сурма, В. Козаченко, Мирко, Симонькін, Тютюнник, Замахін, Підтоптаний, Малих, Забара, Дрібний, Портяник. Тренер: А Замахін.
Голи: Кирпиченко (29, 42), Букша (33), Куций (45) – Симонькін (32), В. Козаченко (46, з пенальті).

 

У головному кубковому фіналі зустрілися, на мій погляд, дві кращі команди з 14, які претендували на трофей. У півфіналах напередодні команда, що представляє підприємство з назвою ВАТ «Комсомолець», впевнено здолала з рахунками 9:3 і 13:3 лубенський «Кристал». А «Динамо-Торпедо» у впертій боротьбі переграло за сумою двох протистоянь (2:1 і 2:2) команду «Лубнигаз». У першому таймі рахунок не було відкрито, хоча вже спостерігалась деяка перевага більш сильніших комсомольчан – удар в стійку воріт Павла Куцого і поперечина воріт Романа Кирпиченка.

 

Все вирішилося після перерви, коли зусиллями впевненіших у грі номінальних господарів, їм вдалося забити  важливі м’ячі і схилити чашу міні-футбольних терезів на їх користь – 4:2. Відзначу і впевнені дії обох стражів воріт – Олександра Гладкого і Олега Козаченка, які не один раз виручали свої команди від гарматних ударів суперників. По завершенні матчу очільник Федерації футболу міста і організатор цікавих змагань Анатолій Гришанович фіналісту і кубковому переможцю вручив чудові і заслужені кубки.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода