Першість Полтавщини - 17-06-2012, 12:06 - sasa 167

У Лубнах знову \”відзначилися\” фани

У Лубнах знову \”відзначилися\” фани

Продовжується чемпіонат області з футболу серед команд «Прем’єр-ліги».

ФК «Лубни» – «Фламінго» (Комсомольськ) 0:1 (0:0).
Чемпіонат області. «Прем’єр-ліга». 16 червня. Лубни. Стадіон «Центральний». +24С. 165 глядачів.
Судді: О. Матяш-мол., А. Гончаренко, Д. Сердюк (усі – Полтава).
Делегат-інспектор: В. Слюсар (Полтава).
ФК «Лубни»: Макаренко, Гришанович, Величко, Загоруйко, Гайдук, Козлов (Личман. 87), Бортнік (Бойко, 75), Бараннік, Шевченко, Сергієнко, Хоменко. Тренер: А. Гришанович.
«Фламінго»: Сидорець, Львов, Явтушенко (Новіков, 61), Топор, Кулька, Котвицький (Кравець, 88), Скляр (Биков, 66), Лапочкін (Ходанович, 86), Кирьянов, Башаков. Тренер: В. Наливайко.
Гол: Котвицький (85).
Попередження: Гришанович, Козлов – Слива, Явтушенко, Кулька, Биков, Львов.
Юнаки: 0:0.

Черговий домашній поєдинок за участю ФК «Лубни» відзначився єдиним забитим м’ячем у ворота господарів і черговою їх поразкою, великою кількістю жовтих карток і новою витівкою так званих місцевих фанів.

 

На поєдинок з сильним «Фламінго» тренеру лубенців Анатолію Гришановичу вдалося зібрати майже всіх гравців основного складу і після провального поєдинку у Карлівці минулого туру в уболівальників складалося мрійливе враження, що їх команда все ж переможе гостей. Адже «Лубнам» з їх мізерним очковим здобутком так потрібно перемагати суперників. Але цього не сталося – комсомольчани постали в Лубнах добротною командою, здатною боротися за нагороди прем’єр-лігових змагань. Мабуть, один зі спортивних фахівців-лубенців був правий, зазначивши після перших зіграних матчів у новоствореному чемпіонаті, що найвищим досягненням у Прем’єр-лізі цього року лубенської команди буде 5-е місце…

 

Щодо самого поєдинку, то він пройшов в обопільних атаках і було видно, що найкращими у складі обох колективів були захисні ланки. У лубенців вдало діяли Володимир Величко, Марк Гришанович, Дмитро Бортнік (він вдало дебютував у складі господарів) і Сергій Гайдук. На чолі захисних редутів у гостей кращим був капітан команди Михайло Кирьянов. Вже на 5 хв. зустрічі Валентин Шевченко потужним ударом потурбував гостей – мяч летів у самісіньку «дев’ятку» і його «витягнув» Павло Сидорець, який раніше пробував свої сили у складі ФК «Лубни». Ще у господарів могли відзначитися Сергій Сергієнко і Юрій Хоменко, а у гостей – Сергій Скляр і Олексій Башаков. Але в цьому матчі нападникам обох команд просто «не везло». Єдиний і вирішальний гол було проведено наприкінці зустрічі, коли Ігор Котвицький майже без перешкод пройшов правим флангом і завдав потужного і влучного удару – 1:0.

 

\"У

 

Щодо, так званих, «лубенських фанів» на чолі з їх лідером Дмитром Золотовим, то під час поєдинку арбітр двічі зупиняв гру, бо зі сторони «фанівської купки» летіли вогненебезпечні петарди, після чого стадіон був охоплений димовою завісою. Навіть, від вогню зайнявся прапор фанів з написом «lubny ultras» і частина бігової доріжки стадіону. Зухвала поведінка «лубенських героїв» була відмічена у звіті делегат-інспектора матчу Володимира Слюсара. Можливо, вже потрібно ФК «Лубни» проводити свої домашні матчі у Засуллі, Ісківцях чи якихось Кибинцях?…

 

\"У

 

\"У

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода