Аматори - 20-07-2013, 12:07 - sasa 189

У матчі відкриття Шишацького кубка Велика Багачка розгромила Динамо

У матчі відкриття Шишацького кубка Велика Багачка розгромила Динамо

ФК «Велика Багачка» – «Динамо» (Решетилівка) – 6:0 (3:0)
Велика Багачка. Стадіон «Колос». Група 5. І тур. 2456 глядачів. +25С
Судді: Д. Сердюк, А. Сидоренко, О. Матяш-молодший (усі – Полтава).
Резервний арбітр: О. Говтвяниця (Полтава).
«Велика Багачка»: Ночовний, Городчанін (Папірний, 51), Слива, Пісний, Зіпунніков (Хоменко, 56), Львов, Коломієць (Кваша, 66), П. Ротань, Кондрашов (Соболєв, 60), О. Ротань (Дяченко, 81), Гребенок (Новіков, 56). Тренер: П. Ротань.
«Динамо»: Кулініч, Ягодовський (Папенко, 68), Кармазін, Колесніченко, Гринь, Ребенок, Пустовіт (Тиричков, 72), Бабенко, Жарій, Подробаха, Гришин. Тренер: К. Трудненко.
Голи: Гребенок (17, 28), Коломієць (36), Зіпунніков (48), Ягодовський (58, автогол), О. Ротань (64).

Відкриття одинадцятого за ліком традиційного обласного турніру «Шишацький Кубок» відбулося у райцентрі Велика Багачка. За регламентом змагань переможець турніру наступного року приймає святкове відкриття у своєму районі. Нагадаю, що володарем чудового кубку у минулому році став ФК «Рокита» з Великобагачанського району.

За традицією, відкрив футбольні урочистості засновник турніру Равіль Сафіуллін, Міністр молоді та спорту України, який коротко розповів про історію цих змагань та побажав всім учасникам вдалих ігор і перемог. Далі з привітаннями та побажаннями виступили голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова місцевої райдержадміністрації Іван Лещенко, мер Великої Багачки Олександр Чобітько, голова районної Федерації футболу Володимир Журавель, голова оргкомітету змагань Олег Діденко. Після виступів, за традицією, були нагородження – подарунки від Равіля Сафіулліна і Олександра Удовіченка отримали місцеві багатодітні сім’ї, дитячий садок з села Гоголеве, Великобагачанська ЗОШ. Це ноутбуки, холодильники, пральні машини та інша побутова і електронна техніка. Частині шкіл району дістався спортінвентар (м’ячі, тенісні столи, тренажери), а кожна з команд-учасниць отримала по два футбольні м’ячі.

 

\"У
Щодо самого матчу-відкриття, то він пройшов, як і очікувалось, за повної переваги ФК «Велика Багачка», який складався з більшості досвідчених гравців команди «Фламінго» з Комсомольська. Динамівці трималися до 17 хвилини, після якої рахунок став 1:0 на користь господарів. Невтомний Олександр Гребенок після сольного проходу лівим флангом послав «плямистого» повз голкіпера у сітку воріт. Після цього через 11 хвилин він же завершив чергову атаку влучним ударом головою після чудового пасу Олексія Ротаня – 2:0. А під завершення першого тайму відзначився голом Олександр Коломієць – він сам пройшов по лівому краю і завдав гарматного пострілу – 3:0.

Після перерви і замін в обох командах численні глядачі стали свідками ще трьох забитих м’ячів у виконанні великобагачанської команди. Підсумок матчу – розгромна перемога господарів, які є основними претендентами на вихід до чвертьфіналу. Адже головного свого конкурента за перемогу у п’ятій групі ФК «Рокита» підопічні тренера Петра Ротаня приймають 27 липня вдома…

 

\"У

 

На завершення футбольного свята у Великій Багачці був святковий концерт, який вів відомий український співак Петро Чорний. У ньому брали участь знані пісенні виконавці і композитори з Росії Олег Алябін і Стелла Джанні, а також українська молода співачка Тетяна Дяченко. А апогеєм святкового спортивного дійства став чудовий салют.

Юрій КЛИМЧЕНКО з Великої Багачки

Погода