Першість Полтавщини - 26-05-2013, 10:05 - sasa 140

У першості Полтавищини – чергові неявки

У першості Полтавищини – чергові неявки

Відбулися матчі 6 туру першості Полтавщини серед команд першої ліги група А

 

ФК «Лубни» – «Харчовик» (Червонозаводське) 3:2 (1:0).

Чемпіонат області. Перша ліга. Група «А». VI тур. Лубни. 26 травня. Стадіон «Центральний». +26 С. 165 глядачів. Похмуро. Дощ.

Судді: В Чернишов, О. Яненко, А. Дробіт (усі – Кременчук). Делегат-інспектор: К. Сирота (Кременчук).

ФК «Лубни»: Болюх, Козлов, Бараннік, Ювженко (Брага, 61), Гонсаренко, Романенко (Головко, 69), Макросноп, Романенко (Головко, 69), Бувалець (Бойко, 87), Ебенгу (Копаніцин, 82), Загоруйко (Молдавець, 66), Реутов. Тренер: А. Гришанович.

«Харчовик»: Вінніченко, Касьян, Цигикал, Будрій, Мельник, Лавріненко (Швіндін, 79), Малько, Федоронько (Харченко, 65). Дем’яненко, Кузьменко, Мартинець. Тренер: С. Лапіга.

Голи: Реутов (6), Козлов (56), Бараннік (65) – Лесь (81), Мартинець (90+3, з пенальті).

 

Для місцевих лубенських любителів футболу цей поєдинок був цікавим за ігровими  моментами і гострими атаками у виконанні гравців обох команд. Але було видно, що господарі створювали футбольні дії на полі краще від своїх суперників і ще у першому таймі змогли б забити принаймні п’ять м’ячів. Для уболівальників запам’ятався перший гол у матчі коли лубенець Ігор Реутов на 6 хвилині наважився на удар з тридцяти метрів у самісіньку «дев’ятку» – 1:0. Далі не забивали Арнольд Ебенгу, Єгор Гончаренко, Олександр Ювженко (господарі), а лохвиччанин Руслан Дем’яненко примудрився влучити подвійно у стійки воріт лубенців. У другому таймі господарі збільшили оберт у нападі і добилися успіху – голи провели Максим Козлов і Василь Бараннік. Але по завершенні поєдинку гравці з Червонозаводського зуміли створити не один натиск на ворота господарів, після яких забили два м’ячі. У підсумку – заслужена перемога ФК «Лубни» з рахунком 3:2. Юнаки: 6:1.

 

Про матч «Амарант» (Лохвиця) – ФК «Шишаки». Нічого не змогли вдіяти господарі від успішних атак у виконанні гостей, які після цього поєдинку стали основними претендентами на перше місце у групі «А». Два м’ячі забив Дмитро Нечипоренко і один Віталій Колєсніков. У підсумку – перемога лідера з рахунком 3:0. Юнаки: 1:1.

 

До Глобиного на матч з місцевою командою «Прогрейн» Валерія Чорноуса не вирушили гравці основного складу лідера групи «А» ФК «Миргород», які просто відмовилися їхати на цю зустріч через фінансові негаразди. Рішення КДК Федерації футболу Полтавщини ще не було, але, ймовірно, миргородській команді буде зарахована поразка. Юнаки: 0:2.

 

У Гребінці місцевий «Локомотив» у напруженій боротьбі завдав поразки з рахунком 3:2 хорольському «Металісту». У переможців голами відщзначилися Олег Козаченко, Олександр Кириченко і Богдан Шевченко. Юнаки: 0:0.

 

Турнірне становище і календар матчів >>>>

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода