Останні новини - 06-03-2013, 08:03 - sasa 191

У Полтаві відбувся турнір пам\’яті Віталія Бардешина

У Полтаві відбувся турнір пам\’яті Віталія Бардешина

Минулого тижня в Полтаві вже традиційно вшанували пам\’ять видатного футболіста і тренера Віталія Бардешина.

 

Уже увосьме в нашому місті проводиться турнір пам\’яті за участю юних футболістів, вихованців спортивних шкіл нашого міста.

Голова Федерації футболу Полтавської області Олександр Кудацький поділився своїми думками про видатного спортсмена і про турнір загалом.

– Віталій Бардешин зробив дуже багато для того, щоб полтавський футбол розвивався, – зазначив Олександр Миколайович. – Він був гравцем багатьох команд, і коли виступав за полтавський «Колос», команда мала найкращі показники у першості СРСР. Згодом Бардешин став тренером полтавського клубу, де також мав певні успіхи. Ми маємо пам\’ятати таких людей, а тим паче – молодь, яка повинна вчитися саме у таких професіоналів найвищого рівня.

Цього року в турнірі взяли участь футболісти двох вікових категорій – молодшої, 2002 року народження, і старшої, 2000 року народження. У молодшій віковій групі перше місце вибороли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Молодь», а серед старших найсильнішими виявилися учні футбольної школи ФК «Ворскла». Крім того, відзначили найкращих гравців турніру, а пам\’ятними подарунками нагородили всіх юнаків.


Полтавський вісник

Погода