Останні новини - 03-12-2010, 09:12 - sasa 163

У Полтаві з\’явилися бігборди \”Суркіса у відставку!\”

У Полтаві з\’явилися бігборди \”Суркіса у відставку!\”

2 грудня у київському метрополітені запустили рекламний ролик із закликом відправити у відставку президента Федерації футболу України 61-річного Григорія Суркіса.

На інформаційних моніторах у вагонах метро демонструють відео \”Григорія Суркіса – у відставку!\”

Такі лозунги на білбордах з’явилися в Полтаві та Донецьку. Перед цим у містах заклики понаписували на будинках і сміттєвих баках.

\”Це може бути вигідно людям, котрі не мають жодного відношення до футболу, – розповів Gazeta.ua керівник прес-служби полтавського футбольного клубу \”Ворскла\” Артем Лобанов. – Можливо, замовили всеукраїнську акцію. Полтава входить у шістнадцятку футбольних міст української прем’єр-ліги. Тут багато шанувальників. Вважаю, у роботі вітчизняної Федерації варто щось змінювати. Лише в Україні людина, котра має відношення до лідируючого футбольного клубу, може очолювати Федерацію\”.

Рік тому через Інтернет вимагали відставки Суркіса. Під заявою підписалися більше 25 тис. людей.

\”Я був би абсолютно безвідповідальною людиною, якби сьогодні здався цій команді, яка не має нічого спільного з порядністю і чесністю. І сказав би: \”Я пішов, а ви залишайтеся і розгрібайте все те, чим називається Євро-2012,\” – коментував тоді Григорій Суркіс.

Нині невідомо, хто організатор цьогорічної акції, кого пропонують на місце президента Федерації футболу України.

Gazeta.ua

Погода