Останні новини - 20-10-2010, 10:10 - sasa 206

У суботу головний на “Донбас Арені” – Арановський!

Євген Арановський

Матч 14 туру чемпіонату України у Прем’єр-лізі між донецьким «Шахтарем» та «Ворсклою» судитиме суддівська бригада на чолі з арбітром у полі Євгеном Арановським із Києва.

Київський рефері лише раз судив матч за участю ворскляни. 17 жовтня минулого року він обслуговував поєдинок у Полтаві з донецьким «Металургом». Та гра закінчилася перемогою гостей – 2:1, а Арановський показав 5 жовтих карток командам (дві нашим футболістам).

Допомагатимуть головного рефері арбітри на лінії Владислав Тіпанов (Київ) та Андрій Баранівський (Бородянка). Четвертий арбітр, він же головний рефері гри молодіжних команд Сергій Даньковський із Києва. До речі, він буде резервним арбітром на матчі основних складів, а отже, може знову посприяти у вилученні наставника полтавців Миколи Павлова. Нагадаємо, цей київський арбітр в двох останніх матчах вилучав Миколу Петровича з лави запасних. Делегат ФФУ – Анатолій Біденко (Київ). Інспектор – Ярослав Грисьо (Львів).

Нагадаємо, що матч «Шахтар» – «Ворскла» відбудеться 23 жовтня, у суботу, в Донецькі на «Донбас Арені». Початок о 16 годині. Пряма трансляція на каналі «Футбол».

Погода