Першість Полтавщини - 13-08-2015, 02:08 - sasa 149

У суботу стартує друге коло першості Полтавщини

У суботу стартує друге коло першості Полтавщини

У суботу 15 серпня стартує друге коло чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. У 12 турі продовжують вести боротьбу одинадцять обласних команд. Дебютант цьогорічних вищолігових змагань \”Зеніт\” (Лубни) цього дня буде вільний від ігор.

ФК \”Рокита\” – \”Колос\” (Кобеляки)
Матч першого кола: 1:0

Гадаю, що сильній команді з Рокити не важко буде здобути перемогу над одним із аутсайдерів вищої ліги.

ФК \”Глобине\” – \”Чайка\” (Дейкалівка)
Матч першого кола: 1:0

Цей поєдинок має бути напруженим та цікавим для місцевих уболівальників. Підопічним тренера чайківців Ігорю Долгошеєву важко бути боротися проти однієї з найсильніших (за складом виконавців) команд. Але сам поєдинок, як кажуть, \”розставить всі крапки над і\”.

\”Фламінго\” (Комсомольськ) – \”Олімпія\” (Савинці)
Матч першого кола: 1:2

Цей поєдинок – центральний матч туру, адже у ньому зустрінуться претенденти на нагороди цьогорічного чемпіонату. Перевага, беззаперечно, буде у господарів за рахунок свого специфічного штучного газону, до якого всім гравцям команд обласного чемпіонату важко пристосуватися. І це, гадаю, є несправедливим по відношенню до інших учасників обласних змагань. Адже штучний газон – є штучним!

\”Динамо\” (Решетилівка) – ФК \”Лубни\”
Матч першого кола: 1:1

І це протистояння суперників буде досить цікавим: молода команда тренера Анатолія Гришановича в гостях зустрінеться з досвідченими гравцями \”Динамо\”. Хто ж переможе: досвід чи молодість? Все розсудить цей матч. Головне, щоб були справедливі та якісні дії бригади суддів.

ДЮСШ \”Молодь\” (Полтава) – ДЮФШ ФК \”Ворскла\” (Полтава)
Матч першого кола: 0:0

Поєдинок між молодими гравцями полтавських команд буде непередбачуваним. Гадаю, що всі побачать особисте протистояння підопічних відомих тренерів Сергія Лукаша і Вадима Касимова. І нехай переможе найсильніший на сьогодні.

 

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода