Останні новини - 15-01-2011, 05:01 - sasa 187

У \”Ворсклі\” ще одни потенційний новачок

У \”Ворсклі\” ще одни потенційний новачок

На перегляд до команди приїхав 22-річний захисник харківського \”Металіста\”, який першу частину цьогорічного чемпіонату провів в оренді в сімферопольській \”Таврії\”

Перші «проби» на кримській землі під час проходження навчально-тренувального збору провели сьогодні два склади «Ворскли». Відіграли два тайми по 30 хвилин кожен, в кожному з яких було забито по одному
м\’ячу. Відкрив рахунок вже на дев\’ятій хвилині Денис Кулаков. На десятій хвилині другого тайму Безус відновив рівновагу в рахунку, який після цього вже не змінювався, повідомляє прес-служба ворсклян.

Брав участь у двосторонній грі і Олексій Курилов. Захисник, права на якого належать харківському «Металісту», вихованцем донецького «Шахтаря» у цьогорічному сезоні провів 4 матчі в основному складі \”Таврії\”. Цілком можливо, що Олексій проведе наступні півроку в складі біло-зелених на правах оренди.

«Ворскла-1» – «Ворскла-2» 1:1 (1:0)
Кулаков (9) – Безус (40)
«Ворскла-1»: Величко (Лавринюк, 31), Лешко, Курилов (Курелех, 31), Пєсков, Вовкодав, Оберемко, Маркоскі, Чичиков (Оніка, 31), Єсін, Кулаков, Янузі.
«Ворскла-2»: Долганський (Чуваєв, 31), Ткачук (Чучман, 31), Чеснаков, Даллку, Селін, Краснопьоров, Громов, Карпович, Безус, Осипенко, Сачко.

19 січня у «Ворскли» запланована зустріч із луцькою «Волинню».

Погода