Останні новини - 23-06-2014, 11:06 - sasa 173

У Ворскли поки двоє новачків і тренерська рокировка

У Ворскли поки двоє новачків і тренерська рокировка

22 червня після літнього відпочинку зібралися футболісти Ворскли.

Після командного зборів, яке провели Дмитро Яворський, генеральний директор клубу і Василь Сачко, головний тренер, команда на клубному автобусі поїхала на тренування на стадіоні «Лтава».

– Ми до 5 липня будемо готуватися в Полтаві, проведемо два спаринги з ФК Полтава 27 червня та ПФК Олександрія 2 липня, – ділиться планами Василь Сачко. – Після цього 5 липня поїдемо в Словенію, де проведемо двотижневий збір. З новачків у нас поки Сергій Логінов із Кременя, який у зимку проходив збори із полтавською командою та Євген Пісоцький, який раніше виступав за запорізький Металург. На жаль, Мессі зараз на Чемпіонаті світу в Бразилії, тому під\’їде пізніше. Ми ведемо переговори ще з рядом гравців, але передчасно називати прізвища не хочу.

А тим часом, як повідомляє прес-служба біло-зелених, після робочої наради, яку провів головний тренер Василь Сачко, відбулися зміни на тренерському містку молодіжного складу. Ніяких нових імен, просто рокировка. З командою Ворскли U-21 у новому сезоні працюватиме Олександр Омельчук, який до цього тренував хлопців з U-19, а на його місце прийшов колега по цеху з «дубля» Володимир Прокопиненко.

Погода