Новини - 02-08-2021, 08:08 - admin 2078

У «Ворскли» чудові шанси продовжити безпрограшну серію на старті УПЛ

У «Ворскли» чудові шанси продовжити безпрограшну серію на старті УПЛ

Полтавська «Ворскла» сильно засмутила своїх вболівальників раннім вильотом з єврокубків, проте має чудові шанси опинитися серед лідерів внутрішнього чемпіонату після стартових турів.

Підопічні Юрія Максимова не змогли затриматися в розіграші дебютного сезону нового турніру від УЄФА – Ліги конференцій, вилетівши за підсумками двоматчевого протистояння з фінським «КуПСом» (2:2 на виїзді та 2:3 дома). Цей результат дуже розчарував вболівальників «ворсклян», більшість з яких розраховувала на більш довгий євро-сезон.

Втім, у полтавців непогано складаються справи у стартових турах внутрішнього чемпіонату. Здобувши у двох перших домашніх матчах Прем’єр-ліги 4 очки в протистояннях з «Дніпром-1» (2:2) та «Рухом» (2:0), команда Максимова опинилися в п’ятірці кращих учасників першості, а наступного туру мають всі шанси, аби покращити своє становище.

В третьому турі «Ворскла» знову буде грати вдома, а суперником полтавців стануть гравці футбольного клубу «Львів», які наразі мають лише один набраний бал в активі після двох турів. І це лише одна з причин, з якої експерти відомої беттинг-компанії Melbet вважають підопічних Максимова фаворитом матчу. Для тих, хто бажає відіграти бонус Melbet новим гравцям саме на поєдинку, що відбудеться в Полтаві восьмого серпня, цікаво буде дізнатися, що шанси «Ворскли» на перемогу аналітики оцінили у 65% вірогідності, тоді як суперник зі Львова має лише 18% шансів на три очки.

Цікаво також і те, що від матчу чекають високої результативності. Якщо ознайомитися з котируваннями, які надає можливість переглянути зручний додаток компанії Ліга Ставок (https://betonmobile.ru/mobile-liga-stavok), то можна дійти висновку, що скоріш за все в матчу буде забито мінімум три м’ячі. Вірогідність такого розвитку подій – більше 55%.

Такі очікування в цілому підтверджуються статистикою очних протистоянь «Ворскли» та «Львова». В 2-х із 3-х останніх матчів, які суперники провели між собою в рамках УПЛ, було забито мінімум три голи, причому відзначалися обидва колективи.

Також вато зазначити, що «Ворскла» має позитивний баланс зустрічей зі «Львовом» в рамках Прем’єр-ліги. Полтавці перемогли у 4-х з 10-ти поєдинків цих опонентів, тоді як у львів’ян лише дві «вікторії» в дуелях з «ворсклянами». Ще 4 поєдинки завершувалися внічию.

Погода