Останні новини - 17-07-2012, 04:07 - sasa 253

\”У Євтушенка – проблем немає, у Павлова – є!\”

\”У Євтушенка – проблем немає, у Павлова – є!\”

Ми неодноразово порушували питання скандального переходу колишнього наставника полтавської «Ворскли» до «Іллічівця».

У двох словах ситуація така: у Миколи Петровича контракт із полтавцями, отже бути заявленим за маріупольців він не може. Відповідно, й перебувати на лаві запасних свого нового клубу не має права. Втім, у минулому номері «УФ» сам Павлов відзначив, що Вадим Євтушенко, який змінив його на посаді у «Ворсклі», не матиме такого права. Але Вадим Анатолійович керував діями полтавців безпосередньо. За роз’ясненням ситуації ми звернулися до прес-служб клубів, а також до прем’єр-ліги.

Артем ЛОБАНОВ, прес-аташе «Ворскли»:
— У Миколи Павлова особисті незгоди із керівництвом клубу. Ситуацію з його контрактом коментувати не можу, так само, як і юридичні тонкощі. У нього зараз ще діючий контракт із «Ворсклою», власне, через що Павлов не може перебувати на лаві запасних «Іллічівця», тож сидить на трибуні. Що стосується Вадима Євтушенка, то контракт із ним підписано, немає жодних проблем. Це у Павлова вони є.

Сергій КАТРИЧ, керівник прес-служби «Іллічівця»:
— Ситуація така: «Ворскла» не передала у прем’єр-лігу документи, які засвідчують, що Микола Павлов більше не є головним тренером цієї команди. Чому так, я сказати не можу. Наш клуб, зі свого боку, виконав усе необхідне. Цим питанням тепер займатимуться юридичні служби ФК.

Микола Петрович поки виконуватиме функції головного тренера, окрім, власне, перебування на лаві запасних та довколаматчевих заходів, зокрема прес-конференцій. Керувати тренувальним процесом та визначенням складу на матчі буде саме Павлов. Завадити йому це робити неможливо. Що стосується безпосереднього керування командою під час зустрічей, то доведеться покластися на своїх помічників, адже користуватися телефоном у таких випадках заборонено. Думаю, після матчу в Харкові у прем’єр-ліги не було претензій з цього приводу.

Андрій ПАЛАЄВ, прес-аташе прем’єр-ліги:
— Вадим Євтушенко зареєстрований як старший тренер ФК «Ворскла». Через це він має доступ до лави запасних. Микола Павлов як наставник «Іллічівця» не зареєстрований. Це питання має вирішуватися між двома клубами.

Юрій ОРОС,

«Український футбол».

Погода