Останні новини - 04-07-2011, 08:07 - sasa 153

\”Уболівальники всіх клубів знають, що полтавська міліція не дає можливості \”розгулятися\”

\”Уболівальники всіх клубів знають, що полтавська міліція не дає можливості \”розгулятися\”

Агресивних футбольних фанатів, які порушуватимуть громадський порядок не лише під час гри за Суперкубок, а й перед нею, одразу відправлятимуть туди, звідки вони приїхали. Про це Новинам Полтавщини повідомив начальник ВЗГ УМВС в Полтавській області Юрій Сулаєв.
 
«Вже сьогодні міліція працює у посиленому режимі і цілу ніч буде патрулювати місто. Уболівальників, які приїхали з інших міст і будуть порушувати порядок, садитимуть в автобуси та потяги і сьогодні ж відправлятимуть туди звідки вони приїхали. Тож, якщо хтось буде порушувати закон, то йому навіть не дадуть подивитися гру», – зазначив Юрій Сулаєв. Якщо брати стадіон і прилеглу територію, то більше 1000 чоловік буде там патрулювати. Крім цього, наряди міліції чергуватимуть на всіх авто- та залізничних вокзалах. Уболівальників, які приїжджатимуть спеціальними автобусами будуть супроводжувати автомобілі ДАІ. Територію стадіону патрулюватимуть також кінологи обласного кінологічного центру та всіх райвідділів. А на входах до стадіону будуть стояти металошукачі, щоб не було можливості пронести зброю та різні загрозливі металеві предмети.

 

Юрій Сулаєв говорить, що такі масштабні заходи безпеки необхідні для належного проведення гри. Адже, є інформація, що 5 липня на стадіоні будуть глядачі абсолютно всіх вікових категорій, цілі сім\’ї прийдуть подивитися гру між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем». Тож уболівальників закликають утримуватися від лайки, образ та алкоголю.

 

За його словами, у полтавських правоохоронців вже є досвід забезпечення громадського порядку на подібних заходах, адже суперкубок розігрується в Полтаві не вперше. Тоді було складено близько двох десятків адмінпротоколів. Тож міліція врахувала досвід минулих років і вирішила –  поблажок за правопорушення також не буде.

 

Як розповів Юрій Сулаєв: Уболівальники всіх клубів знають, що полтавська міліція не дає можливості «розгулятися». Навіть є нарікання, що занадто жорстко ми їх контролюємо. Але ж завдяки цьому, практично всі матчі проходили безконфліктно. З фан-клубами обох команд вже провели профілактичні бесіди, тож ми сподіваємося на їхнє розуміння».

«Вже сьогодні міліція працює у посиленому режимі і цілу ніч буде патрулювати місто. Вболівальників, які приїхали з інших міст і будуть порушувати порядок, садитимуть в автобуси та потяги, і сьогодні вже відправлятимуть туди, звідки вони приїхали. Тож, якщо хтось буде порушувати закон, то йому навіть не дадуть подивитися гру», – зазначив Юрій Сулаєв.
Якщо брати стадіон і прилеглу територію, то більше 1 000 чоловік буде там патрулювати. Крім цього, наряди міліції чергуватимуть на всіх авто- та залізничних вокзалах.
Вболівальників, які приїжджатимуть спеціальними автобусами, будуть супроводжувати автомобілі ДАІ, – зазначив Юрій Сулаєв.

За його словами, територію стадіону патрулюватимуть також кінологи обласного кінологічного центру та всіх райвідділів міліції. А на входах до стадіону будуть стояти металошукачі, щоб не було можливості пронести зброю та інші небезпечні металеві предмети.

Такі масштабні заходи безпеки необхідні для належного проведення гри. Адже є інформація, що 5 липня на стадіоні будуть глядачі абсолютно всіх вікових категорій, цілі сім\’ї прийдуть подивитися гру між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем».

Тож вболівальників закликають утримуватися від лайки, образ та алкоголю.

У полтавських правоохоронців вже є досвід забезпечення громадського порядку на подібних заходах, адже суперкубок розігрується в Полтаві не вперше. Тоді було складено близько двох десятків адмінпротоколів. Тож міліція врахувала досвід минулих років і вирішила –  поблажок за правопорушення також не буде, –  розповів Юрій Сулаєв: «Вболівальники всіх клубів знають, що полтавська міліція не дає можливості «розгулятися». Навіть є нарікання, що занадто жорстко ми їх контролюємо. Але ж завдяки цьому, практично всі матчі проходили безконфліктно. З фан-клубами обох команд вже провели профілактичні бесіди, тож ми сподіваємося на їхнє розуміння».

 

Новини Полтавщини

Погода