Новини - 07-10-2015, 02:10 - sasa 166

Плотіцина та Лівер залишилися без нагород Всесвітньої спортивної \”Мілітаріади\” в Кореї

Плотіцина та Лівер залишилися без нагород Всесвітньої спортивної \”Мілітаріади\” в Кореї

Сьогодні, 7 жовтня, у Мунгйонгу (Республіка Корея) двоє наших землячок – Анна Плотіцина (легка атлетика) і Марія Лівер (плавання) виступили у фіналах 6-х Всесвітніх спортивних ігор військовослужбовців – так званої Всесвітньої спортивної \”Мілітаріади\”.

Першою – у фіналі з бігу на 100 метрів з бар\’єрами – стартувала Анна Плотіцина. Тут наша землячка фінішувала на 4-му місці з результатом – 13,41 секунда, \”відставши\” на 0,03 секунди від бронзової медалі, володаркою якої стала росіянка Ніна Морозова (13,38 секунди). Анна Плотіцина продемонструвала найкращу стартову реакцію серед усіх фіналісток (0,13 секунди) й на середині дистанції лідирувала, але таки не встигла \”зачепитися\” бодай за бронзову медаль. Підсумковий протокол фіналу з бігу на 100 метрів з бар\’єрами див. – тут.

Потім вихованка полтавської школи плавання Марія Лівер, яка у кваліфікації мала 4-й результат, стартувала у фінальному запливі на дистанції 200 метрів брасом. Тут із самого початку стало зрозумілим, що цього разу Марія не зможе потрапити до числа призерів. Адже на проміжних позначках (розворотах у басейні): 50, 100 і 150 метрів вона мала 6-й результат. Лише на останній 50-метрівці Марія Лівер додала ходу й у підсумку фінішувала на 5-му місці, причому з великим відставанням від чемпіонки (рівно 4 секунди) та бронзової позиції (понад 3 секунди). Офіційний протокол фінального запливу на 200-метрівці брасом див. – тут.

Катерина БАБИЧ

Погода