12-й гравець - 31-01-2016, 12:01 - sasa 281

Ультрас Ворскли рятують безпритульних тварин

Ультрас Ворскли рятують безпритульних тварин

Фанати полтавської Ворскла та небайдужі полтавці організували 30 січня благодійний рух для міського притулку тварин.

Про це інформують “Вісті з Полтави” з посиланням на повідомлення організаторів благодійної акції в Фейсбук:

“Від душі!

Рухаємось далі!

Благодіяння – як спосіб життя!

Не вперше фанати футбольного клубу «Ворскла» займаються добрими справами та волонтерською діяльністю. Сьогодні, як було анонсовано попередньо, відбувся збір продуктів харчування, медикаментів та предметів, що розраховані на покращення умов тварин з притулку «Ліра та Ральф».

Небайдужі полтавці протягом декількох годин приносили необхідну допомогу до стадіону «Ворскла», а ті хто не мали можливості – перераховували фінансову допомогу на картку, кошти з якої були використані на потреби безпритульних тварин.

На жаль, притулок для тварин має незадовільний стан та терміново потребує будівельних робіт, аби забезпечити комфортне перебування у ньому. Більшість тварин були кинуті напризволяще своїми господарями, а інша частина перебуває на тимчасовому утриманні.

Емоційно важко спостерігати за тваринами, що стали жертвами жорстокого поводження від людських рук. Серед повноцінно здорових собак, ми побачили і песиків без передніх лап, і з травмами очей, і т.д.

Не зупиняємося на розпочатих добрих справах!

Щиро вдячні кожному хто взяв участь у заході!\”

Протягом декількох годин полтавці зносили до стадіону Ворскла продукти харчування, медикаменти та речі, які можуть покращити умови перебування тварин у притулку «Ліра та Ральф». Хто не мав можливості щось принести, підтримували акцію фінансово.

За словами організаторів руху, притулок для тварин має незадовільний стан і потребує термінових будівельних робіт. Більшість тварин були кинуті напризволяще своїми господарями, а інша частина перебуває на тимчасовому утриманні.

Подібні волонтерські ініціативи фани полтавського футбольного клубу вже зробили своєю традицією.

Погода