Полтавщина-Спорт - 18-05-2013, 12:05 - sasa 202

Універсальні тренажери вдома

Універсальні тренажери вдома

Регулярні заняття на силових тренажерах в поєднанні з правильно підібраним харчуванням допомагають підтягти м’язи, відкоригувати проблемні області фігури, опрацювати рельєф тіла. 

Кожна людина, яка починає займатися спортом в залі, переслідує дві мети. Перша мета спрямована на розвиток витривалості і поліпшення здоров’я організму людини. Друга мета, це збільшення м’язової маси, зниження кількості підшкірного жиру, а також, зміцнення організму в цілому. Для кожного напряму, необхідні різні спортивні спорядження.

У тому випадку, якщо Ви хочете розвинути в собі витривалість, то тоді, Вам необхідно скористатися кардіотренажерами. Сюди відносять різні степпери, бігові доріжки для дому, велосипеди, еліптичні тренажери, а також райдери.

Першими в нашому списку значаться степпери. Це міні-тренажери для схуднення, завдяки яким, Ви зможете займатися максимально ефективно на дуже невеликих за площею майданчиках. Він сприяє не тільки розвитку витривалості, але до того ж і гарно діє на весь організм, охоплюючи практично всі основні м’язи і знижуючи рівень жиру.

У тому випадку, якщо у Вас в квартирі є вільне місце, то тоді Ви можете встановити у себе бігову доріжку, або ж, велосипед. Бігові доріжки можуть бути електричними і магнітними. Найкращий варіант, це електрична бігова доріжка, яка є повністю комп’ютеризованою і автоматичною. На такому пристрої Ви можете задавати необхідні Вам рівні складності, встановлювати час, а також, розробляти і програмувати свої спортивні програми. Магнітні доріжки менш універсальні і менш зручні для користування, хоча займають значно менше місця в приміщенні. Магнітні доріжки значно дешевше електричних, але при цьому набагато гірші.

Для того щоб напрацювати м’язову масу, необхідно використовувати силові тренажери. До цієї групи можна віднести ті пристрої, які в своєму складі мають навантаження. Як правило, вони використовуються в професійних фітнес клубах і залах, оскільки дуже габаритні. Також сюди можна віднести гантелі та штанги, якими можна користуватися в домашніх умовах.

Але варто також відзначити, що якщо основною Вашою метою є зниження підшкірного жиру і скидання ваги, то крім занять спортом, Вам слід почати раціональне харчування, що в максимально короткі терміни допоможе досягти необхідного результату.

Погода