Кубок Полтавщини - 08-07-2013, 12:07 - sasa 132

Усі прагнуть грати у фіналі Кубка

Усі прагнуть грати у фіналі Кубка

У приміщенні Федерації футболу Полтавської області відбулося жеребкування півфінальних поєдинків цьогорічного розіграшу Кубка Полтавщини

Щойно стало відомо про кубкове півфінальне жеребкування. Як повідомив спортивний менеджер ФФПО Олег Дробітько, півфінальні пари склали: «Кремінь-КМФФ» (Кременчук) – «Темп» (Градизьк) і «Нове Життя» (Андріївка) – ФК «Глобине». Матчі будуть зіграні 13 липня у суботу. Початок: о 17.00.

Наводимо коментарі деяких представників команд:

Олександр Лобода, президент ФК «Темп» (Градизьк): «Жеребкуванням задоволений!»

Валерій Колєснік, начальник команди ФК «Глобине»: «Гадаю, що слабких команд у півфіналі немає. Ми вийшли на відоме «Нове Життя» і будемо боротися з ним за путівку до фіналу. У кубковій боротьбі нам випало проводити третій матч поспіль на виїзді – Полтава, Шишаки і ось тепер Андріївка…».

Ігор Коваль, начальник команди «Нове Життя» (Андріївка): «Жереб для нас вдалий – будемо грати проти не досить сильної команди та й ще і вдома. Прагнутимемо вийти до кубкового фіналу. Адже вже менше стало «навантажень» на гравців команди – «Нове Життя» у чемпіонаті України серед аматорів не вийшло з групи і припинило подальшу боротьбу».

Олександр Назаренко, тренер команди «Кремінь-КМФФ» (Кременчук): «Вважаю, що всі чотири суперники, які майже одного рівня, достойні грати у кубковому фіналі. Чекаємо позитивного результату у рідних стінах».

Ну, що ж, півфінальний жереб кинуто! Гадаю, що у головному фіналі зустрінуться «Нове Життя» і «Темп» – це була б справжня кубкова битва. Але, кубок є кубок, який ми любимо за його напруженість у матчах і непередбачуваність у результаті. Як кажуть, «поживемо – побачимо». Але одне є відомим – цього року володар Кубка Полтавщини буде новий. Адже минулорічний переможець «Фламінго» (Комсомольськ) склав зброю за почесний трофей.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода