ФК Полтава - 12-08-2012, 10:08 - sasa 168

Усе вирішила майстерність

Усе вирішила майстерність

\”Полтава\” – \”Оболонь\” (Київ) – 0:1
Толстяк, 59
Полтава: Романенко, Одинцов, Даценко, Кучеренко, Цапій, Обревко (Нурідінов, 79), Бідненко, Безсалов (Козоріз, 89), Степанишин (Сагайдак, 72), Зеленевич (Сірик, 63), Івашко.
Оболонь: Товт, Корнєв, Дурай, Гурський, Ільків, Лупашко, Качура (Воробей, 75), Шевчук, (Сибіряков, 46), Толстяк (Майданевич, 86), Баранець Б. (Мякушко, 46), Піщур.

11 серпня. Полтава. Стадіон \”Локомотив\”. 1500 глядачів.

В якійсь мірі і \”Оболонь\” і \”Полтава\” наразі знаходяться у схожій ситуації. Кияни понизилися в класі, полтавці, навпаки, підвищилися, а у тренерів одне із завдань: донести футболістам, що перша ліга, це інший турнір.

Якщо за словами Сергія Конюшенко \”Полтава\” його нічим не здивувала, оскільки передбачувано діяла на контратаках, то від \”Оболоні\” очікували більшого, ніж команда продемонструвала. Особливо в першому таймі, коли гра була рівною, але гостріше діяли наші футболісти. До небезпечних моментів, правда, справа не доходила. Захист перегравав напад, тим більше, що команди діяли в схожій манері: з одним нападником і в розрахунку на атаки з флангу. В середині тижня гості дозаявили форварда: Олександра Піщура, якому, напевно потрібен час, щоб зігратися з новими партнерами.

Дві заміни в перерві, зроблені Конюшенком, свідчили про те, що матч розвивається не за їхнім сценарієм. І заміни посилили гру гостей. Особливо це стосується Мякушка, оскільки забитий гол, це наполовину його заслуга. Як це часто буває, гольова ситуація виникла на рівному місці. Гості поблизу середини поля ввели м\’яч у гру з ауту, пішов закид у штрафну \”Полтави\”. Даценко м\’яч вибив, але недалеко і Мякушко вдався сольний прохід до штрафного майданчика. Захисники діяли акуратно, щоб його не зачепити, а Романенко виручив, відбивши удар киянина. М\’яч при цьому вилетів за межі штрафного, де його підхопив Толстяк, зробив пару кроків, підробив і сильно пробив під поперечину.

Часу, щоб відігратися було достатньо, але треба віддати належне гостям, вони вибудували таку лінію оборони, що шансів \”містянам\” не залишили. Наші футболісти боролися до останнього, грали самовіддано, але не вистачало в точної передачі або навісу, інформує прес-служба ФК \”Полтава\”.

Погода