- 02-11-2010, 11:11 - sasa 220

Успішний старт

Успішний старт

Команда \”Енергія-УАБС\” (Полтава-Суми) успішно стартувала у першому турі клубного чемпіонату України 2010/2011 серед команд чоловічої Суперліги з настільного тенісу.

У Донецьку в 9-ти матчах першого туру наші земляки здобули 7 перемог і зазнали двох поразок. \”Енергія-УАБС\” перемогла \”Пасс-Авто\” (Чернігів), \”Грету\” (Дружківка), ЛВУФК-СКІФ (Львів), ХАРП (Харків), \”Будінвест\” (Суми), \”Коктем\” (Казахстан) та іншу полтавську команду ПНТУ (у цьому полтавському дербі \”енергетики\” виграли – 4:0). А дві поразки полтавці і сумчани зазнали у матчах з господарями першого туру – донецьким командами НОРД (1:4) і \”Донбас-ТПК\” (2:4). Зі старту чемпіонату турнірну таблицю очолили НОРД – 18 очок, \”Донбас-ТПК\” – 17 і \”Енергія-УАБС\” – 16 очок.

Другий тур у чоловічій Суперлізі проходитиме практично у рідних для полтавців стінах – у Сумах, на початку грудня. Минулого року полтавська \”Енергія\” виступала самостійно (без \”союзу\” з сумчанами) і вперше в історії завоювала срібні медалі клубного чемпіонату України серед чоловічих команд Суперліги.

Погода