Волейбол - 22-09-2013, 01:09 - sasa 181

Успішний старт Фаворита

Успішний старт Фаворита

Лубенський СК «Фаворит» успішно стартував у цьогорічному чемпіонаті України з волейболу серед команд Суперліги. У домашніх спарених поєдинках першого туру лубенці у спортзалі Лубенської ДЮСШ не залишили жодних шансів дебютанту суперлігових перегонів ВК «Барком» (Львів).

Відразу зазначу, що було видно велику перевагу у класі бронзового призера минулорічного чемпіонату України над дебютантом Суперліги.

Головний тренер «Фаворита» Руслан Рубан у першому поєдинку спочатку виставив такий бойовий склад гравців: Дмитро Міщук, Віталій Осадца, Пилип Гармаш, Станіслав Корнієнко, Євген Бойко, Ярослав Заїка, Дмитро Сухнін. І вже на 15 хвилині зустрічі господарі вели в рахунку – 9:4. У підсумку 25:15 – переконлива перевага у першій партії.

Все для ваших любимых домашних животных вы найдете в зоомагазине в Харькове IZOO. Доставка товаров Новою поштою!

У другій львів’яни вели в рахунку 2:1, але шальки волейбольних терезів знову були на стороні лубенців – 25:19. Третя партія була для господарів ще успішнішою: 8:2, 16:7, 20:10 і 25:14. Отже, переконлива перемога у трьох партіях.

Наступного ігрового дня у першій партії «Фаворит» спочатку поступався гостям у рахунку – 3:4. Але потім завдав їм поразки 25:19 у першій партії. У другій була ще більш переконлива перемога – 25:15. Завершальний сет теж не приніс ніякої удачі львівським візаві – 25:17.

Другий тур «Фаворит» проведе на початку жовтня у Красноперекопську. Суперником буде срібний призер минулорічних змагань місцева «Кримсода».

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода