Останні новини - 12-02-2013, 03:02 - sasa 162

Узбецька мирова \”Ворскли\”

Узбецька мирова \”Ворскли\”

\”Бухара\” – \”Ворскла\” – 1:1

Шодиєв 7 – Будник 90-пен.
Ворскла: Казаков, Бацула, Матвєєв, Курилов (Пєсков, 54), Кунєв, Скляр, Громов (Павлик, 85), Будник, Ребенок, Чичиков (Ченбай, 83), Баранник (Вовченко, 74).

Підопічні Сергія Свистуна в четвертий раз поспіль грають внічию на турецьких зборах. Цього разу в ролі непоступливого суперника виступила узбецька «Бухара».

Першими гол забили узбецькі футболісти. Валеджанов перехопив передачу в небезпечній близькості до воріт, трохи пройшов вперед і пробив, але захисники вчасно заблокували удар. Однак м\’яч відскочив до Шодиєва, і той направив його в дальній кут – 0:1. Полтавців цей гол, можливо, і здивував, але ніяк не налякав. І вони пішли в атаку. Правда добитися нічого небезпечного і результативного біля воріт вони не змогли. А ось у \”Бухари\” шанс був – Махмудов блискуче пробив зі штрафного і футбольний снаряд ледь не залетів у ворота Казакова, виручила поперечина.

У другій половині гри у ворсклян стали з\’являтися непогані моменти. Удари здалеку змусили попрацювати кіпера «Бухари». Особливо в цьому плані досягли успіху Громов, Ребенок і Будник. Не скористався чудовим шансом Баранник – вдарив несильно з семи метрів. Долю поєдинку вирішили заміни. Ченбай, який вийшов на заміну, був збитий у штрафному. Арбітр вказав на «точку». 11-метровий удар узявся виконати Будник, і зробив це відмінно, розвівши воротаря і м\’яч. 1:1 – йшла вже дев\’яноста хвилина, і відразу ж після пенальті пролунав фінальний свисток, – інформує прес-служба ворсклян.

 

Сьогодні ж біло-зелені проведуть ще одни контрольний матч. О 17 годині \”Ворскла\” зіграє з казахським \”Атирау\”.

Погода