Матчі - 10-11-2012, 03:11 - Націоналіст 176

Ужгородська мирова

Ужгородська мирова

«Говерла» – «Ворскла» – 1:1

Голи: Ле Таллек 6  – Безус 23 (пен)

Протокол матчу

Післяматчевий коментар

Відео матчу

 

Останній матч першого кола полтавській «Ворсклі» випало проводити в Ужгороді проти місцевої «Говерли». Після двох матчів на важкому полі проти «Таврії» та «Арсенала» найвіддаленіший виїзд сезону оптимізму не додав. Перші хвилини це і підтвердили. Господарі хоч і виглядали трішки свіжішими за полтавців, але швидкий гол став трішки несподіваним. На 6-й хвилині Ситник виконав простріл з правого флангу і Ле Талек при повному потуранні полтавської оборони без проблем відправив м’яча у ворота – 1:0.

 

Як легко ворскляни пропустили, так легко і відігралися. На 23-й хвилині помилки припустився досвідчений Райчевіч, який привіз зовсім необов’язковий пенальті у свої ворота, перервавши рукою навіс на Чеснакова.   Пенальті холоднокровно реалізував Безус, не залишивши жодного шансу Бабенку – 1:1. Після цього автор полтавського голу заробив попередження і в одному з епізодів ужгородці вимагали для нього другої жовтої кратки, яка автоматично мала перетворитися на червону. Але Годулян був іншої думки.

 

Найреальніший шанс знову вийти вперед ужгородці втратили на 33-й хвилині, коли все той же Райчевіч пробив повз напівпорожні ворота (Долганського страхував Селін).

 

До середини другого тайму тривала приблизно рівна боротьба, а потім почала вимальовуватися перевага «Ворскли». Додали жвавості полтавським атакам виходи на заміну Будника і Скляра, активно працював на правому фланзі Кривошеєнко. Саме з передачі Івана на останніх хвилинах переможну для своєї команди крапку мав ставити Безус. Роман пробивав з близької відстані у падінні головою, але вище всяких похвал зіграв воротар «Говерли» Бабенко, витягнувши м’яча з правого нижнього кута. Що стосується атак господарів у другому таймі, то особливих можливостей відзначитися полтавська оборона, на чолі з Армендом Даллку, їм не надала.

 

1:1 – мабуть, закономірний підсумок матчу. Перше коло полтавці завершають з доробком у 20 очок, що враховуючи провальний старт, можна вважати хорошим підсумком. Зараз лише залишається пожалкувати, що до міжсезоння нашій команді доведеться провести ще три матчі, два з яких на виїзді. Тривалий перепочинок нашим хлопцям був би ой як не зайвим. Побажаємо підопічним Сергія Свистуна достойно завершити календарний рік і ще не раз порадувати полтавського уболівальника.

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода